POZNATA PEVAČICA OZBILJNO BOLESNA! Odložila deset koncerata zakazanih za mart!


IZVOR: Milica Bobinac - 29.02.2024 | 08:30


Slavna pevačica ide na pauzu, lekar joj zabranio da peva!

Foto: shutterstock
POZNATA PEVAČICA OZBILJNO BOLESNA! Odložila deset koncerata zakazanih za mart!

Britanska pevačica Adel, vlasnica jednog od najraskošnijih glasova današnjice, u naredom periodu pauziraće sa nastupima. Bolest je uzela maha i lekar joj je zabranio da peva zbog čega je morala da otkaže sve koncerte u Las Vegasu tokom marta.

Za sada je svih 10 nastupa odloženo, a pevačica će u narednom periodu objaviti kada će se vratiti na scenu i zapevati uživo pred publikom.

Nažalost, moram da se opustim i pauziram sa nastupima u Vegasu - navela je Adel u objavi na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

Pevačica je dodala da ima zdravstvenih problema.

Bila sam bolesna pre i tokom cele pauze. Nisam dobila priliku da ozdravim pre nastavka nastupa i sada sam ponovno bolesna, što nažalost utiče na moj glas - objasnila je Adel.

Lekar joj je rekao da bi trebalo da odloži koncerte, što je ona i učinila. 

- Volim vas, ludo ćete mi nedostajati i žao mi je zbog neprijatnosti - rekla je Adele, a ova objava pokrenula je lavinu komentara u kojima joj fanovi pružaju podršku.

Foto: youtube.com/Adele

 

Mada će publika u Vegasu ostati uskraćena za dobru svirku, instagram pratioci slavne Adel saglasni su da pevačica zaslužuje odmor.

- "Nakon 80 koncerata zaslužuješ odmor", "Odmori svoje telo i glasne žice", "Ozdravi", "Taj anđeoski glas mora da ozdravi, brini se o sebi" - samo su neki od komentara.

Inače, britanska pevačica je najavila da će u okviru svoje turneje na leto održati koncert u Minhenu, u Nemačkoj, što će biti njena prva turneja i prvi nastup na evropskom kontinentu posle 2016. godine.

BONUS VIDEO: