OVDE JE UMRO METJU PERI! Jeziva fotografija MESTA SMRTI ledi krv u žilama (FOTO)


IZVOR: P. R. - 29.10.2023 | 17:20


Čuveni Čendler iz serije "Prijatelji" udavio se u đakuziju u svom domu u Kaliforniji!

Foto: ABC News / Ferrari / Profimedia
OVDE JE UMRO METJU PERI! Jeziva fotografija MESTA SMRTI ledi krv u žilama (FOTO)

Vest da je čuveni Čendler Bing iz hit serije "Prijatelji", glumac Metju Peri, iznenada preminuo u 54. godini u svom domu u đakuziju, zabezeknula je ceo svet, a na društvenim mrežama sada kruži fotografija iz njegovog doma u okolini Los Anđelesa i mesta na kom se pretpostavlja da se udavio.

Naime, samo pet dana pre tragedije, Peri je na društvenoj mreži Instagram objavio poslednju fotografiju koja je sada postala prava misterija, a na kojoj se vidi kako gluamc uživa u svom đakuziju, noću, sa slušalicama na ušima, gledajući u grad.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matthew Perry (@mattyperry4)

Inače, kako su naveli poliicijski izvori, zvezda kultne serije pronađena je u beživotnom stanju upravo u đakuziju, te se pretpostavlja da se udavio, s obzirom na to da nije bilo tragova narkotika na mestu događaja, kao ni naznaka da je reč o zločinu.

Podsećanja radi, Metju Peri je najpoznatiji po svojoj ulozi Čendlera Binga u popularnoj seriji "Prijatelji" iz devedesetih godina, koja je trajala 10 sezona i u kojoj je odigrao sve 234 epizode. Njegov lik bio je omiljen među fanovima, a njegova izvedba, maniri i replike postale su popularne i često parodirane širom sveta.

Foto: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

Metju Peri

Iako je na ekranu delovao vedro i simpatično, Peri je patio iza kulisa, posebno zbog svoje zavisnosti o drogama i alkoholu, naročito analgeticima. Kroz godine je stvorio zavinosnost prema vikodinnu, čak i dok je bio deo "Prijatelja", i više puta je boravio u rehabilitacionim centrima.

Peri je otvoreno govorio o ovim teškim periodima svog života u memoarima koje je objavio prošle godine, gde je detaljno opisao svoje borbe, uključujući i promene u težini koje su bile vidljive tokom snimanja serije.

Foto: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

Metju Peri

Iako se činilo da je glumac bio čist i trezan pre godinu dana, fanovi su bili zabrinuti prethodne godine, tokom promocije ponovnog okupljanja glumačke ekipe "Prijatelja", smatrajući ga glumac deluje bolesno, te da na momente jedva priča.

BONUS VIDEO: