HITNO HOSPITALIZOVANA SLAVNA GLUMICA! Bakterijska infekcija RAZORILA njeno telo tik pred POROĐAJ! (FOTO)


IZVOR: P. R. - 17.10.2023 | 09:40


Fotografije iz bolnice lede krv u žilama, bakterijska infekcija razorila njeno telo pred porođaj!

Foto: Instagram/kramergirl
HITNO HOSPITALIZOVANA SLAVNA GLUMICA! Bakterijska infekcija RAZORILA njeno telo tik pred POROĐAJ! (FOTO)

Zvezda hit serije "Tri Hil", Jana Krejmer, otkrila je da je bila hospitalizovana zbog infekcije bubrega dok je bila na odmoru sa svojim verenikom Alanom Raselom, i to tik pre rođenja njihovog deteta.

- Naš odmor nije prošao kako smo planirali, ali neke smo lekcije naučili. Prvo i najvažnije, beba je dobro - napisala je popularna glumica ove nedelje uz nekoliko fotografija iz bolnice koje je podelila s pratiocima na Instagramu.

Naime, kako je Krejmerova otkrila, bila je hospitalizovana zbog "bakterijske infekcije koja se proširila i na bubrege". Dvodnevna hospitalizacija usledila je nakon što se poznata glumica i pevačica požalila na bolove u leđima koje je osećala nedeljama, pišu američki mediji.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jana Kramer (@kramergirl)

 

- Lekcija broj jedan... Nemojte samo negirati bol, jer može biti ozbiljnije nego što mislite - napisala je, dodavši da mame često ignorišu znakove upozorenja vezane za svoje telo jer "zadnje što im je na pameti je briga o sebi".

Kada sam pre nedelju dana objavila kako me bole leđa, pripisala sam to trudnoći i nisam rekla doktorima jer je bol u leđima uobičajena pojava - prepričala je.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jana Kramer (@kramergirl)

 

Međutim, bol koju je 39-godišnja Krejmer osetila eskalirala je kada su ona i Rasel otputovali na Floridu kako bi proslavili nadolazeće rođenje svoje bebe. Nadalje, istakla je kako nije više mogla podneti bol, a s vremenom joj je postajalo sve mučnije. Uprkos hospitalizaciji, Krejmer je izjavila da su ona i njen mališan dobro. Takođe, pohvalila je svog verenika koji joj je pružao podršku i bio uz nju tokom teških trenutaka u bolnici.

- Sve pohvale mom mužu kog sam molila da ode da spava u prekrasnom hotelu koji je dobio za nas, ali je umesto toga spavao na stolici na razvlačenje, u bolnici, pored mene. Pronađite muškarca zbog kog se nećete osećati loše ili vas neće ostaviti po strani kada se ne osećate dobro - dodala je Krejmer.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jana Kramer (@kramergirl)

 

BONUS VIDEO: