POZNATI PEVAČ POKAZAO POLNI ORGAN: Slikao se kao od majke rođen, pa objavio PRIVATNU FOTOGRAFIJU!


IZVOR: Republika/B. P. M. - 27.08.2023 | 23:20


Poznati pevač šokirao svoje pratioce na društvenim mrežama!

Foto: www.profimedia.rs
POZNATI PEVAČ POKAZAO POLNI ORGAN: Slikao se kao od majke rođen, pa objavio PRIVATNU FOTOGRAFIJU!

Svetska zvezda Benito Antonio Martinez Okasio, poznatiji pod svojim umetničkim imenom Bed Bani (Loš zeka), šokirao je danas svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram. Naime, portorikanski pevač i reper je na svom storiju objavio potpuno golišavu fotografiju.

Na fotografiji je pozirao potpuno go ispred ogledala. Na slici koju je objavio vidi se deo njegovog polnog organa, ali i deo zadnjice, što je iznenadilo i šokiralo njegove fanove, dok je dobar deo njih ovo dočekao sa oduševljenjem.

Foto: instagram.com/badbunnypr

Bad Bunny

Pevač i prer je rođen 1994. godine u Portoriku, i trenutno je jedan od najpoznatijih i najuticajnijih izvođača u muzičkoj industriji, posebno u žanrovima kao što su regeton i trep. U mladosti je igraokošarku, ali je uvek bio privržen muzici. Njegov prvi nastup bio je u crkvenom horu. Karijera je počela da mu se razvija "onlajn", a prvi veliki hit bila mu je pesma "Soy Peor", 2017. godine. 

Sarađivao je sa mnogim svetskim muzičarima, a pored muzike, bavi se i društvenim aktiviznom. Bori se za prava LGBTQ+ zajednice, prava imigranata i protiv društvene nejednakosti. Osvojio je brojne nagrade, uključujući i Gremi, Latin Gremi nagrade, kao i Bilbord Latin muzičke nagrade.

Foto: www.profimedia.rs

Bad Bunny

Osim muzike, njegovu publiku privlači i njegov jedinstveni izgled, kao i modni stil. Često promoviše samopouzdanje i individualnost kroz svoj izgled.

BONUS VIDEO: