BRITNI SPIRS ĆE UNIŠTITI PORODICU! Otkrila datum kada će ISTINA izaći na videlo! (VIDEO)


IZVOR: Republika/A.D. - 13.07.2023 | 19:30


Pevačica objavila datum kada će njeni memoari ugledati svetlost dana.

Foto: www.profimedia.rs
BRITNI SPIRS ĆE UNIŠTITI PORODICU! Otkrila datum kada će ISTINA izaći na videlo! (VIDEO)

Pop ikona Britni Spirs je obavestila svoje verne fanove o datumu izlaska njenih memoara u kojima će detaljno otkriti do sada nepoznate detalje iz njenog života i dugogodišnje borbe, a kako stručnjaci kažu, njena autobiografija će zasigurno napraviti haos.

Knjiha se zove ''The Woman In Me'', a naslov je inspirisan njenim hitom  "I‘m Not a Girl, Not Yet a Woman" i izaći će 24. oktobra.

 

 

- Britnino uverljivo svedočenje na sudu potreslo je svet, promenilo zakone i pokazalo njenu snagu i hrabrost. Ne sumnjam da će njeni memoari imati sličan uticaj. Biće izdavački događaj godine. Ne možemo biti ponosniji što smo joj pomogli da napokon podeli svoju priču  - rekla je za "People", Dženifer Bergstrom iz izdavačke kuće koja će objaviti memoare pevačice.

- U junu 2021. ceo svet je slušao Britni Spirs kako govori na sudu. Uticaj njene istine bio je neporeciv i promenio je tok njenog života i života brojnih drugih. The Woman In Me prvi put otkriva neverovatno putovanje i snagu jedne od najvećih izvođačica u istoriji pop muzike - stoji u najavi knjige.

BONUS VIDEO: