PAMELA ANDERSON PRIZNALA DA JE IMALA EROTSKO ISKUSTVO SA DEDOM OD 80 GODINA! Glumica zaprepastila: To me je promenilo, nikada nisam zaboravila!


IZVOR: Republika - 01.02.2023 | 13:57


Glumica otkrila detalje intimnog života.

Foto: YouTube printscreen/Baywatch
PAMELA ANDERSON PRIZNALA DA JE IMALA EROTSKO ISKUSTVO SA DEDOM OD 80 GODINA! Glumica zaprepastila: To me je promenilo, nikada nisam zaboravila!

Pamela Anderson 31. januara je objavila memoare ''Love, Pamela'' u kojima je otkrila nepoznate detalje svog privatnog života.

Ona je između ostalog otkrila i da je njeno najsezualnije erotsko iskustvo koje je imala, ples sa jednim 80-godišnjakom. Ona je priznala da ju je taj tango oborio sa nogu, te da je taj ples bio "najčulnije iskustvo koje je ikada doživela". Otkrila je i da se to dogodilo u njenim 20-im kada je bila u Argentini, te da taj osećaj da je vodi pravi muškarac nikada nije osetila nego tada.

- To me je promenilo i nikada to nisam zaboravila - napisala je ona.

Foto: Tanjug/AP

Pamela Anderson izdala svoje memoare

Inače, Pamela se udavala pet puta, od toga dva puta za istog muškarca - Rika Solomona, a u knjizi je napisala i da je do njenih brzih odluka d auđe u brak dolazilo usled uverenja da je zaljubljena ukoliko želi da ima intimne odnose sa njim.

Kako je napisala, na njenu percepciji o ljubavi, vezama i seksu imalo je seksualno zlostavljanje koje je pretrpela u detinjstvu.

Takođe, priznala je da je jedino njen brak iz ljubavi bio sa Lijem, sa kojim je kako kaže satima nakon venčanja imala odnose, kao i da su čak spavali kada je bila u bolnici jer joj je pukla cista na jajnicima, a na ruci kanilu.

BONUS VIDEO: