PUKLA TIKVA POSLE DVE GODINE! Hari Stajls i Olivija Vajld stavili tačku na svoj odnos, svet BRUJI o njihovom raskidu!


IZVOR: Republika - 19.11.2022 | 11:09


Pevač i glumica pauzirali odnos.

Foto: Tanjug/AP
PUKLA TIKVA POSLE DVE GODINE! Hari Stajls i Olivija Vajld stavili tačku na svoj odnos, svet BRUJI o njihovom raskidu!

Svet je ostao u šoku kada se u javnosti pojavila vest da su pevač Hari Stajls (28) i glumica Olivija Vajld (38) raskinuli nakon dve godine.

Kako prenosi magazin People njih dvoje su pauzirali svoj odnos jer ''imaju različite prioritete koji ih razdvajaju''.

- On je još uvek na turneji i sada ide u inostranstvo. Ona je pak usredsređena na svoju decu i svoj posao u L.A.-u. To je bila vrlo prijateljska odluka. I dalje su vrlo bliski prijatelji - rekao je izvor za People i dodao:

Foto: Tanjug/AP

Hari Stajls i Olivija Vajld raskinuli

Pritisak javnosti na njih teško im je pao. Imali su uspona i padova tokom svoje veze - dodao je i istakao da među njima ''nema zle krvi''.

- Hari nije šutnuo Oliviju, ili obrnuto. Ovo je najduža veza koju je Hari ikada imao, tako da je očito da imaju posebnu vezu - rekao je insajder.

Podsetimo, njih dvoje su zajedno radili na filmu ''Don't Worry Darling''. Upoznali su se 2020. godine, a te iste godine se Olivija razvela nakon devet godina od supruga glumca Džejsona Sudejkisa sa kojim ima dvoje dece.

Foto: youtube.com/Inside Edition

Hari Stajls i Olivija Vajld raskinuli posle dve godine veze

Navodilo se da je sa pevačem započela vezu dok je bila još u braku i da mu je nosila svoj poznati dresing za salatu kojim navodno osvaja muškarce.

BONUS VIDEO: