NJEGOVOM BRAKU SVI SU SE DIVILI - SVE DO SADA! Ljubavnica RASKRINKALA slavnog PEVAČA, priznala AFERU, pa objavila šokantnu prepisku! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 20.09.2022 | 11:58


I dok su milioni njegovih fanova smatrali da pevač uživa u mirnom, porodičnom životu, istina je bila mnogo drugačija!

Foto: Youtube Printscreen
NJEGOVOM BRAKU SVI SU SE DIVILI - SVE DO SADA! Ljubavnica RASKRINKALA slavnog PEVAČA, priznala AFERU, pa objavila šokantnu prepisku! (VIDEO)

Slavni pevač Adam Levin već nekoliko godina uživa u, naizgled, skladnom braku sa slavnom manekenkom Behati Prinslu, sa kojom ima dvoje dece, a početkom septembra sa javnošću su podelili srećne vesti kada su otkrili da će se njihovoj porodici uskoro pridružiti još jedan član.

 

Foto: Youtube Printscreen

Adam Levin i Behati Prinslu

 

I dok su ih mnogi smatrali jednim od najskladnijih parova svetskog šoubiznisa, pozadina je bila mnogo drugačija.

Naime, javnost su preplavile šokantne informacije o Levinovom neverstvu potkrepljene dokazima u vidu poruka koje je slavni pevač slao dvadesettrogodišnjoj devojci, koja je sada rešila da obelodani njegovu aferu.

 

 

- Žao mi je što sam bila sa čovekom koji nema ni trunku poštovanja ni kajanja. Imala sam aferu sa muškarcem koji je oženjem poznatim modelom i viktorijinim anđelom. U to vreme bila sam mlada i naivan i iskreno govoreći osećam se iskorišćeno. Nisam bila ono što sam danas, pa me je bilo vrlo lako izmanipulisati. Sigurna sam da znate ko je Adam Levin. On i ja smo se viđali oko godinu dana - ispričala je Samner Stroh u videu, a potom priložila dokaze u kojima se vide poruke koje joj je slao Levin.

Jedna od njih posebno je šokirala javnost, a u njoj pevač navodi da je razmišljao da svom trećem detetu da "njeno ime"!

- Čekam još jedno dete. Ako bude dečak, voleo bih da mu dam ime po tebi, voleo bih da se zove Samner. Da li je to tebi u redu? - stoji u poruci koju joj je uputio Levin, a koja je zgrozila javnost.

BONUS VIDEO: