Preminula poznata voditeljka! Izgubila bitku sa NAJTEŽOM bolešću! (FOTO)


IZVOR: Republika - 29.06.2022 | 08:15


Voditeljka Debora Džejms preminula je nakon duge borbe sa opakom bolešću.

Foto: printscreen/instagram.com
Preminula poznata voditeljka! Izgubila bitku sa NAJTEŽOM bolešću! (FOTO)

Debora Džejms (40), voditeljka podkasta na BBC, blogerka i nekadašnja učiteljica, preminula je u 40. godini nakon duge borbe s teškom bolešću.

Vest da je preminula objavila je njena porodica na društvenoj mreži Instagram.

- S velikom žalošću javljamo da je preminula Debora Džejms, najdivnija supruga, ćerka, sestra i mamica - piše u objavil porodice.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Deborah James (@bowelbabe)

 

Debora je sredinom maja, obavestila sve emotivnom objavom da je prekinula aktivno lečenje raka creva u četvrtom stadijumu i da je sada na palijativnoj nezi. Ona je tokom svoje bolesti redovno javno pisala o borbi kroz koju prolazi, a trenutak kada je umalo preminula u bolnici, bio je okidač da prekine sa lečenjem i vrati se kući kako bi svoje poslednje trenutke provela uz svoju proodicu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Deborah James (@bowelbabe)

 

Njoj je bolest dijagnostikovana 2016. godine, a nedavno je na svom Instagram profilu priznala da njeno telo više ne može da se bori i da niko ne zna koliko joj je vremena ostalo.

- Nisam u stanju da hodam, većinu dana spavam, a o stvarima koje sam uzimala zdravo za gotovo sada mogu samo da sanjam. Znam da smo učinili sve što smo mogli - poručila je tada.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Deborah James (@bowelbabe)

 

Iza sebe je ostavila dvoje dece, sina Huga (14) i ćerku Elois (12), a najveći strah joj je bio da neće dočekati njihovo punoletstvo.

Ona je takođe priznala da se plaši da zaspi jer ima strah da je to poslednji put.

- Ne osećam se kao da sam na samrti. Ne planiram da umrem uskoro, ali to je tako nepredvidivo. Bojim se da zaspim, i to je jedan od najvećih razloga zašto sam tako umorna. Bojim se da idem da spavam - rekla je za The Sun.

BONUS VIDEO: