TUMOR MOZGA ga promenio, pevač ne liči više na sebe: Otkrio TRAUMATIČNE detalje borbe sa opakom bolešću, snimak iz kreveta rasplakao sve! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 20.03.2022 | 13:11


Poznati pevač rasplakao je sve svojom pričom o borbi sa tumorom na mozgu!

Foto: Instagram.com
TUMOR MOZGA ga promenio, pevač ne liči više na sebe: Otkrio TRAUMATIČNE detalje borbe sa opakom bolešću, snimak iz kreveta rasplakao sve! (VIDEO)

Tom Parker, član benda "The Wanted" već neko vreme se bori sa tumorom na mozgu.

Poznati muzičar je sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram u više navrata delio kako se oseća i kako teče njegova borba sa opakom bolešću.

- Prihvatanje. Ja sam u javnosti od svoje 21. godine i izgled mi je bio veoma bitan. Imao sam razne frizure, od Denija Zuka do plave faze koju je moja žena mrzela - napisao je on na svom profilu.

 

 

U više navrata suprugu je nazvao pravim borcem, jer se osim o njemu brine i o njihovo dvoje dece, Aureliji Rouz i Bodiju, koji tada nisu imali ni dve godine.

- Dva dana pošto je ova fotografija nastala, saznao sam da imam tumor četvrtog stadijuma i to mi je okrenulo ceo svet naglavačke. Nekih ranijih dana se više i ne sećam. Kao da je tu neka magla, u kojoj sam živeo. Ali, daleko smo dogurali od trenutka kada sam saznao od čega bolujem. Hvala vam svima na ljubavi i podršci, koju mi pružate ovih meseci. Hvala mojoj porodici i prijateljima, koji su tu i pomažu oko dece, kuće… Mojoj prelepoj ženi, koja o svemu brine, borac je.

Kada je krenuo sa procesom izlečenja i terapijom, morao je da se ošiša na ćelavo i zamolio je ženu da ga obrije kada se vratio iz bolnice.

 

 

- Sećam se veoma živo tog osećaja, kao da je deo mene istrgnut kada sam video kako pramenovi moje kose padaju na pod. Bilo je i suza. U prvo vreme sam nosio kapu i to nekoliko meseci jer sam se stideo svog izgleda. Znam da to zvuči suludo – ne treba da se opterećujem što sam ćelav jer se suočavam sa nečim mnogo ozbiljnijim. Međutim, to je za mene bilo kao da nosim bedž koji vrišti: Ja imam rak -  istakao je muzičar.

Tom je delio i teskobna iskustva sa hemioterapije.

 

 

- Trenutno je preteško ubaciti bilo što u sebe. Hemioterapija te apsolutno obori. Ima li nekih boljih načina lečenja tumora? - napisao je Tom na Instagram storiju svojevremeno.

Objavio je i fotografiju na kojoj pozira sa svojom suprugom Kelsi i njihovom decomi poručio kako mu je porodica veoma velika podrška da lakše prolazi kroz teške dane dok se bori s bolešću.

 

 

- Kakva razlika u samo nekoliko dana. Sada ležim u krevetu zbog nuspojava hemioterapije koje su me jako pogodile. Ove tri lepote čine vrednim sve ono kroz što prolazim - napisao je muzičar u opisu fotografije tada.

Krajem prošle godine, Parkerov tumor je "stavljen pod kontrolu", a ovu vest je takođe podelio javno uz porodičnu fotografiju.

Foto: Instagram.com

Tom Parker sa suprugom i decom

 

- Sa suzama u očima vas obaveštavam da je moj tumor na mozgu "pod kontrolom". Kakva mešavina emocija, u ovom trenutku nismo mogli više da dobijemo - istakao je on.

BONUS VIDEO: