SILOVANA PAMELA ANDERSON! Glumicu ZLOSTAVLJAO dečko sa ŠESTORICOM DRUGOVA, otkrila DETALJE koji su sve ŠOKIRALI!


IZVOR: Republika - 01.02.2022 | 13:30


Glumica Pamela Anderson priznala je da je godinama silovana kao devojčica.

Foto: Tanjug/AP
SILOVANA PAMELA ANDERSON! Glumicu ZLOSTAVLJAO dečko sa ŠESTORICOM DRUGOVA, otkrila DETALJE koji su sve ŠOKIRALI!

Glumica Pamela Anderson važi za jednu od najkontroveznijih ličnosti Holivuda, a pored burnog života, glumica je doživela niz trauma. Naime, pre nekoliko godina priznala je da ju je dadilja se*sualno napastvovala od šeste do desete godine.

 

 

Pamela je zatim priznala da ju je sa 12 godina silovao muškarac od 25 godina, a sa 14 godina se*sualno napastvovao dečko sa njegovih šestoricom drugara.

– Moj tadašnji dečko je mislio da bi bilo zanimljivo da me siluje sa šest prijatelja. Nisam želela da živim, htela sam da nestanem sa lica zemlje – rekla glumica, prenosi Objektiv.

Majka glumice, Kerol, priznala je da nije znala kroz šta joj ćerka prolazi i šta joj se sve izdešavalo, te da je ostala u šoku nakon Pamelinih priznanja da je skoro celo detinjstvo silovana.

 

 

Naime, Pamela je na predstavljanju svoje fondacije 2014. u Kanu otvoreno pričala o svom detinjstvu i patnjama, i po prvi put je priznala da je njeno prvo s*ksualno iskustvo bilo silovanje.

– Sedela sam otvorenih usta kada sam za to saznala. Moj suprug Beri i ja smo uvek mislili da smo bili posvećeni roditelji, tako da je bilo zaista užasno čuti za ovo sada. I ja sam bila podjednako šokirana kao i svi drugi ljudi, pogotovu jer sam mislila da sam bliska sa svojom decom. Moj sin Geri je plakao satima, nikada ga nisam videla da tako plače, i to sve zato što se osećamo kao da nismo dovoljno dobro zaštitili Pamelu - ispričala je Kerol i dodala da joj je nakon govora, Pamela poslala poruku.

 

 

– Napisala je “Mama, nemoj ovo da shvatiš lično, mnogo te volim i svu snagu i navike za rad smo dobilii od tebe”. Jednostavno je želela da skine taj teret. Mora da joj je bilo veoma teško, pogotovo u tim godinama – rekla je tada Pamelina uznemirena majka, koja ne krije da su je naročito uznemirile tvrdnje da ju je dadilja zlostavljala.

– Pam i ja smo bile veoma bliske tada, radila sam danju i trudila sam se da budem kući svake večeru sa njom i njenim bratom. Ako je zaista s*ksualno zlostavljala bebisiterka od šeste do desete godine, onda je to zaista teško za podneti. Ali ne se sećam koja je to bebisiterka o kojoj Pamela priča, bilo ih je puno – ispričala je Pamelina majka i dodala:

 

 

– Ne mogu da verujem da mi to nije rekla još tada, nije bila stidljiva devojčica, i zato mi ovo slama srce. Mi smo mnogo radili, ali Pamela i njen brat su bili bliski i vodili su računa jedno o drugom. On je četiri godine mlađi od nje, i tako je šokiran. Pokušava da se seti svega što može o bebisiterkama iz tog perioda.

BONUS VIDEO