ŠTA JOJ SE DOGODILO?! Holivudska glumica koja je bila prava bomba, sada je neprepoznatljiva, zbog ovih fotografija svet je zanemeo! (FOTO)


IZVOR: Republika - 27.01.2022 | 12:47


Glumica Bridžet Fonda važila je za pravu lepoticu kada je bila u svetu glume, a sada je isplivala slika zbog koje je neprepoznatljiva.

Foto: youtube.com/printscreen
ŠTA JOJ SE DOGODILO?! Holivudska glumica koja je bila prava bomba, sada je neprepoznatljiva, zbog ovih fotografija svet je zanemeo! (FOTO)

Bridžit Fonda (58) povukla se iz glume 2002. godine nakon što se pojavila u brojnim filmovima kao što je "Džeki Braun" Kventina Tarantina, a izgledala je neprepoznatljivo kada je viđena u Los Anđelesu u sredu.

Bivša holivudska sirena uhvaćena je kako putuje po gradu u svom srebrnom luksuznom lend roveru, a poslednji put kada su njene slike bile u javnosti bilo je davne 2009. godine dok je prisustvovala premijeri Tarantinovog epa o Drugom svetskom ratu.

 

 

Nakon što se povukla iz javnosti i centra pažnje, glumica se fokusirala na podizanje svog sina na porodičnom ranču u Santa Barbari.

Podsetimo, Bridžit trenutno živi sa suprugom Denijem (68) i njihovim jedinim sinom Oliverom u dva susedna imanja koja se nalaze u Encinu, u regionu doline San Fernando u Los Anđelesu. Par je potrošio 8 miliona dolara na dve luksuzne kuće na susednim parcelama 2021. godine 

Njena poslednja glavna uloga bila je sa Džetom Lijem u filmu "Poljubac zmaja" iz 2001. godine, a odlučila je da prekine svoju glumačku karijeru 2002. kako bi osnovala porodicu sa suprugom Denijem - koji ima dve ćerke, Lolu i Mali, iz prethodnog braka. Par je dočekao sina Olivera 2005. godine.

BONUS VIDEO: