PAMTITE GA KAO MAČO MENA! Pogledajte kako danas izgleda najveći španski ZAVODNIK iz serije Korak napred! (FOTO)


IZVOR: Republika - 27.01.2022 | 11:12


Serija "Korak napred" je prikupila fanove širom sveta za kratko vreme, a devojke se mogu složiti da su pratile seriju samo zbog jednog glumca.

Foto: facebook
PAMTITE GA KAO MAČO MENA! Pogledajte kako danas izgleda najveći španski ZAVODNIK iz serije Korak napred! (FOTO)

Španska serija "Korak napred" (Un Paso Adelante) je humoristička televizijska serija koja je bila emitovana od 2002. do 2005., a 2004. godine je muzička grupa "UPA Dance" promenila svoju postavu, a kasnije su se i raspali.

 

 

Serija većinu vremena govori o životu mladih umetnika, pevača i plesača, a glumci su zbog ovih uloga morali da uče da igraju, a neki i da pevaju. Za kratko vreme je prikupila simpatije širom sveta, a u Srbiji se prikazivala tokom 2005. i 2006. godine, piše Objektiv.

 

 

Migel Munjoz je jedan od glavnih glumaca koji je igrao neodoljivog Robera koji je večito bio bahat i razmažen, ali beskrajno duhovit. Važio je za največeg frajera, i to ne samo u seriji, jer je glumac zaludeo ženska srca širom sveta.

 

 

Nakon završetka serije, Migel se pojavio u nekoliko filmova, a 2006. godine je izdao i svoj solo album. Pre nekoliko godina je osvojio prvo mestu u kuvarskoj emisiji "Master Chef", a zanimljivo je i to da je strastveni ljubitelj joge, prenosi Objektiv.

BONUS VIDEO: