TUGA: Legendarni glumac iz "Mućki" se bori sa OPAKOM bolešću, a evo kako se oseća nakon OPERACIJE!


IZVOR: Republika - 26.01.2022 | 12:04


Glumac Patrik Marej, poznatiji po ulozi Mikija Pirsa, otkrio je da jako bolestan, i apelovao na ljude da paze na zdravstveno stanje.

Foto: printscreen/youtube.com
TUGA: Legendarni glumac iz "Mućki" se bori sa OPAKOM bolešću, a evo kako se oseća nakon OPERACIJE!

Patrik Marej (65), legendarni glumac iz hit serije "Mućke" kog znamo po ulozi Mikija Pirsa, rastužio je mnoge fanove kada je objavio da ima rak.

Foto: printscreen/youtube.com

Patrik Marej u Mućkama

Patrik je opisao simptome koje nikada ne bi povezao sa ovom opakom bolešću, i pozvao je sve obožavaoce da vode računa o svom zdravlju. Glumac se požalio na tekobe sa stomakom, a da je nakon toga otišao na pregled gde mu je otkriveno mnoštvo benignih tumora, ali i rak pluća.

- Želeo sam da zadržim probleme za sebe, ali sada moram da podržim kampanju za preventivne preglede. Da nisam otišao na ultrazvuk, ne bih znao da u mojim organima raste nešto čemu je potreban dodatni pregled. Utvrđeno je prisustvo više tumora. Na moje iznenađenje, oni nisu bili maligni ali je skener pokazao da imam rak pluća. U međuvremenu sam operisan - napisao je on na Tviteru, prenosi Kurir.

Foto: printscreen/youtube.com

Patrik Marej

- Sada tvitujem a to ne bi bilo moguće da nisam otišao na ultrazvuk. Imao sam simptome koje bih povezao sa godinama i problemima usled 'slabog' stomaka. Molim vas, ne ignorišite simptome ako ne prolaze. Zahvaljujući lekarima, danas gledam u prelepi horizont koji i vi vidite - napisao je on.

Podsetimo, Patrik je igrao Mikija Pirsa u seriji "Mućke" od 1983. do 2003.godine, a kao i većina likova bavio se kriminalon i švercom. Vest o njegovom zdravstvenom stanju je zabrnula mnoge jer je Džon Čalis, čuveni Bojsi, preminuo u sepmtebru od raka.

BONUS VIDEO: