SVI SE PITAJU KO JE REPER NA ČIJEM JE NASTUPU POGINULO NEKOLIKO LJUDI!? Čeka bebu s MILIJARDERKOM, a karte za koncert naplaćivao 500 dolara!


IZVOR: Republika - 07.11.2021 | 15:11


Energičan nastup repera Trevisa Skota, ovog puta postao je smrtonosan, nakon što je nekoliko osoba poginulo na njegovom koncertu.

Foto: printscreen

Trevis Skot reper

Na muzičkom festivalu "Astroworld Music Festival" u Hjustonu došlo je do stampeda stravičnih razmera u kojem je povređeno desetine posetilaca. Tokom koncerta Trevisa Skota na muzičkom festivalu je tokom stampeda poginulo najmanje osam osoba. Američki mediji prenose da je povređeno nekoliko desetina ljudi, ali i otkrivaju detalje iz privatnog života Travisa Skota, dečka najmlađe milijarderke na svetu Kajli Džener.

U tvitu objavljenom u subotu, Skot je rekao da je "Apsolutno skrhan onim što se sinoć dogodilo". On je obećao da će raditi "Zajedno sa zajednicom Hjustona na lečenju i podršci porodicama kojima je pomoć potrebna".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by flame (@travisscott)

 

Inače, Travis Skot i Kajli su i nakon raskida ostali u dobrim odnosima zbog ćerkice, a ovog juna su objavili i da su se pomirili i da čekaju drugo dete. Danas je stigla vest da je tokom njegovog nastupa, na kojem su karte dostizale cenu i do 500 dolara i uprkos ceni rasprodate za sat vremena, nastao stampedo u kojem su posetioci koncerta izgubili živote.