BRITNI SPIRS PONOVO PROŽIVLJAVA PAKAO ZBOG OCA: Džejmi stao na put ćerkinoj sreći, uskratio joj SVE! (FOTO)


IZVOR: Republika - 03.11.2021 | 09:21


Kako prenose strani mediji, Britni Spirs ne može da se uda, dobije dete ili pak da kupi skupocenu nekretninu, zbog pitanja da li joj i dalje treba starateljstvo njenoj oca Džejmija.

Foto: Tanjug/AP

Britni Spirs i njen otac Džejmi

 

Pevačica i pop ikona Britni Spirs moraće da sačeka da planiranjem njene svadbe sa Semom Asgarijem i to sve zbog suda i zakona. Naime, kako saznaju strani mediji, Brtini mora da sačeka zvaničku odluku sudije, zbog njenog problema, a treba da se utvrdi da li je pevačici i dalje potreban nadzor ili ne.

Podsećanja radi, Britni i Sem se u septrembu verio, a kako se spekuliše, Spirsova je već pripremila predbračni ugovor. Međutim, kao i uvek, pevačicini planovi pali su i ovog puta u vodui to zahvaljujući njenom ocu Džejmiju Spirsu

Foto: youtube.com/printscreen

Britni Spirs

Ljubavni par neće moći da pazari skupocenu nekretninu, da se venča ili dobije decu, sve dok sud i sudija ne donesu konačnu odluku po pitanju ,,starateljstva", tako da su Britni i njen verenik onemogućeni da se potpuno prepuste i uživaju u ljubavi, a mnogi njihovi planovi moraju da stagniraju zbog toga. 

Kako prenosi ,,TMZ", čeka se odluka da li je Britni potreban i dalje nadzor ili ne, a tek potom će moći da sklopi predbračni ugovor koji je već pripremila.