PRVA IZJAVA ALEKA BOLDVINA: Glumac progovorio nakon što je ubio Halinu! (FOTO)


IZVOR: Republika - 22.10.2021 | 16:26


Nakon svetskog skandala, koji je protresao ceo region, glumac Alek Boldvin prvi put se oglasio.

Foto: youtubecom/printscreen

Alek Boldvin se oglasio prvi put nakon što je usmrtio Halinu Hačins

 

Tragedija koja je gogodila čitav svet i dalje je tema broj jedan koja se komentariše. Naime, poznato je da je jutros odjeknula vest da je glumac Alek Boldvin (63)sasvim slučajno ispalio hitac i pogodio snimateljku Halinu Hačins, koju je usmrtio na licu mesta, a potom i ranio reditelja Džoela Souza, a sada se on oglasio prvi put nakon ovog skandala. 

Poznato je da se reditelj oporavlja, ali javnost je upućena i u to da je hitac usmrtio Halinu, zbog čega su svi ostali šokirani. 

Alek Boldvin se oglasio!

- Nema reči koje bi mogle da opišu šok i tugu u slučaju nesreće koja je oduzela život Halini Hačins, supruzi, majci i našoj koleginici kojoj se divimo. U potpunosti sarađujem sa policijom na istrazi kako bi otkrili kako se ova tragedija desila. U kontaktu sam sa njenim suprugom i pružam punu podršku njemu i njegovoj porodici. Moje srce je slomljeno zbog njenog muža, njihovog sina i svih onih koji su znali i voleli Halinu - napisao je Alek Boldvin.

 

 

Podsetimo, Alek Boldvin pucao je, navodno iz replike pištolja, i to u Novom Meksiku, na snimanju seta za film. Prema pisanju stranih medija, glumac nije imao ideju da je bilo koga upucao, a kamoli usmrtio na setu. Nakon što mu je pištolj dat u ruke, navodno je upitao: ,,Za sve ove godine nikad mi nisu dali vruć pištolj". 

Halina je, prema navodima vlasti, odmah spakovana u helikopter, a potom su se istim prevezli u bolnicu Univerziteta, a potom je proglašena mrtvom. Sa druge strane, kola hitne pomoći odvezla su Souza u regionalni medicinski centar, gde su se odmah hirurzi i lekari pobrinuli za njegovu ranu. 

Foto: Tanjug/AP

Alek Boldvin se oglasio

 

Snimateljka Halina Hačins (42) umrla je od prostrelne rane koju je zadobila na snimanju filma "Rust". Halina je upucana u improvizovanoj crkvi na setu snimanja filma od strane glumca Aleka Boldvina, koji se sada prvi put oglasio, tvrdeći da nije imao svesti da je bilo koga povredio tokom snimanja seta.