REAGOVALA POLICIJA! Poznati reper PRETUKAO na smrt VERENICU, jedva izvukla ŽIVU GLAVU! (FOTO)


IZVOR: Republika - 13.10.2021 | 15:30


Iako se samo pet meseci nakon početka veze šuškalo da se par verio zbog toga što je Kamarin viđena sa prstenom na ruci, sada je u medije dospela informacija da je Tajga zlostavljao svoju verenicu.

Foto: printscreen

Tajga

Popularni reper i najmlađa milijarderka na svetu Kajli Džener raskinuli su 2017. godine, a Tajga je od tada viđen sa mnogim lepoticama. Ipak, reper je u februaru ove godine javno objavio da je u vezi sa manekenkom Kamarin Svenson.

Iako se samo pet meseci nakon početka veze šuškalo da se par verio zbog toga što je Kamarin viđena sa prstenom na ruci, reper i njegova izabranica nikada nisu želeli da komentarišu te navode, a sada je isplivala šokantna istina o njihovom odnosu.

Naime, reper Tajga uhapšen je zbog teškog porodičnog nasilja, a određena mu je i kaucija u iznosu od 50.000 dolara.

Foto: printscreen

Reper Tajga pretukao devojku

Nakon ovih objava, Tajga se dobrovoljno predao policiji u Los Anđelesu, ističući da želi da objasni svoju stranu priče. Po Kamarininim rečima, udarce je zadobila nakon žestoke svađe koja se dogodila u reperovoj kući.

Bliski izvori tvrde da se Kamarin pojavila na pragu njegove kuće oko tri sata ujutro i da je bila vrlo besna. Tajga ju je navodno pustio u kuću, pa se njihova svađa nastavila unutar četiri zida.