OPTUŽILI JE ZA MOBING I ZA MALTETIRANJE ZAPOSLENIH, SAD UKIDA ČUVENU EMISIJU! Ja sam žrtva jer sam žena


IZVOR: Republika - 13.05.2021 | 13:25


Čuvena američka voditeljka Elen Dedženeris otkrila je da će posle 19. sezone svoje čuvene emisije prestati sa njenim emitovanjem, što je mnoge zaprepastilo.

Foto: Tanjug/AP

Elen Dedženeris odlukom je zaprepastila fanove  

Čuvena američka voditeljka Elen Dedženeris, koja je u svojoj emisiji godinama ugošćavala najveća imena svetske šoubiz scene i za čiju su se pažnju kao novinara utrkivala i megapoznata lica, objavila je kako posle mnogo godina "gasi" tok-šou i to zbog nesnosnih pritisaka i optužbi.

Dedženerisovu je, naime, grupa od devet bivših i jednog aktivnog zaposlenog na njenom programu optužila za mobing i stravične uslove poslovanja, da bi na kraju, kako je otkrila, doživela i to da su pojedinci izmišljali kako je rejting emisije toliko loš da "ona nema drugog izlaza osim da se povuče". 

Isprva je poznata voditeljka istrpela sve udarce, ali je na kraju posustala i obznanila da će ipak nakon 19. sezone, čija se prva epizoda emituje danas u SAD. 

- Napadi koje sam trpela bili su ništa drugo nego čista mizogamija (prim. aut. mržnja prema ženama). Da to nije tako, stvarno bih razmislila o povratku na scenu. Ovako je neidrživo. Ja nisam od kamena, veoma sam osetljiva. Napadi koje sam trpela i sve optužbe su krajnje neosnovane, nisam imala predstavu kakvi su odnosi među zaposlenima kojih ima više od 250. Da je bilo ko od njih došao kod mene i rekao mi da postoji takav i takav problem, bilo bi rešeno - istakla je Dedženerisova.                    

Inače, jedna od zaposlenih koja je nekad radila na emisiji poznate voditeljke čak je tvrdila da je dala otkaz jer je trpela rasističke uvrede.