(FOTO) EŠLI GREJEM, PLUS SAJZ MODEL, OBJAVILA FOTOGRAFIJU NA KOJOJ JE POTPUNO NAGA, SASULI JE SUROVIM KOMENTARIMA: Lepa si, ali svetu ne treba da te vidi golu!


IZVOR: Republika - 22.10.2020 | 19:07


Ovo je bilo bolno.

Foto: instagram.com/theashleygraham

Plus sajz model

Jedna od najpoznatijih plus sajz manekeni Ešli Grejem ni malo se ne libi da pokaže svoje kilograme, često i u provokativnim izdanjima zbog čega ponekad nailazi i na osude.

Da je granica između potenciranja prirodnog izgleda i vulgarnosti tanka, dokazuju njene objave koje podele mišljenja njenih pratilaca. Međutim, sve je više onih koji je zbog toga kritikuju.

 

 
$bp("Brid_03377307", {"id":"22746","width":"16","height":"9","video":"665268"});

 

Ešli Grejem često delila fotografije svog tela, ali potpuno realne, sa svakom strijom i celulitom koji bi mnoge njene koleginice rado posvetile čuvenom fotošopu. Osim toga, jednom prilikom objavila je fotografiju na kojoj doji svoje dete, sa krupnim kadrovima svojih grudi i stomaka.

Iako se u svojoj trudnoći ugojila 22 kilograma, Ešli je često isticala da ne mari za to. Naprotiv, na društvenim mrežama ističe da je najvažnija ljubav prema samom sebi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

nakie big girl ??

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on Oct 18, 2020 at 7:38am PDT

 

Sada je objavila fotografiju na kojoj je potpuno naga, a nakon toga usledili su brutalni komentari:

-Ovo je odvratno. Ti si majka.. Koliko pažnje je dovoljno nekome? Ništa više nije privatno..... Ešli, lepa si žena ali svet ne treba da te vidi golu - samo su neki od komentara.