Di džej iskrvario na smrt: Spasavao koleginicu pa poginuo!


IZVOR: Republika - 05.05.2019 | 14:31


Australijski di džej Adam Skaj (42) iskrvario je na smrt dok je pokušavao da pomogne saradnici koja je pala pored bazena i povredila.

Foto: instagram.com/adamskyofficial

Adam Skaj (42)

Adam Nit - čije umetničko ime je Adam Skaj - pronađen je u beživotnom stanju u bazenu punom krvi oko 10 časova u subotu, 4. maja u luksuznom rizortu na Baliju.

Di-džej iz Melburna odseo je u skupocenoj vili sa dvoje ljudi, a prema rečima očevica njegova prijateljica i koleginica, Ruskinja Zoja Lukiančeva, okliznula se sa terase i pala četiri metra dalje od bazena na kojem je bila privatna žurka, te slomila nogu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Finally got a chance to check out @marqueesingapore last Friday for the mighty @aboveandbeyond. What an amazing club! ?

A post shared by DJ Adam Sky (@adamskyofficial) on Apr 26, 2019 at 2:00am PDT

Detektivi su uvereni da je Nit požurio da joj pomogne, a tom prilikom je "prošao" kroz staklo na vratima da bi ušao u kuću, te je zadobio brojne posekotine na ruci zbog kojih je nasmrt iskrvario.

Policija je navela da je alkohol bio "umešan".

Zaposleni u rizortu šokirani su vešću, a svi tvrde da je bio izuzetno ljubazan prema njima. Adam je nedavno bio u Singapuru, a prošle godine se našao na trećem mestu liste najboljih di-džejeva u Aziji.

Ovim tragičnim povodom objavljeno je i saopštenje na njegovom profilu na Instagramu.

- Sa velikom žalošću objavljujemo da je Adam Nit učestovao u fatalnoj nesreći pokušavajući da pomogne prijateljici koja je zadobila više povreda na Baliju u subotu 4. maja 2019. Adamova porodica i prijatelji danas stižu na Bali kako bi organizovali sve. Molimo za privatnost u ovim teškim momentima dok se svi nosimo sa tragičnim gubitkom - napisano je u objavi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DJ Adam Sky (@adamskyofficial) on May 5, 2019 at 12:35am PDT