Voljenka Ilić: Bila sam ljubavnica vlasnika kockarnica


IZVOR: - 06.09.2018 | 03:25


Učesnica "Parova" Voljenka Ilić, koja je poznata kao ljubavnica žestokih momaka devedesetih, otkrila je da je tokom svoje burne prošlosti bila šest godina u vezi sa vlasnikom kockarnica "Aleksandar" Miloradom Majkićem, te da je njegov novac trošila u humanitarne svrhe.

Foto: printscreen/TVHappy

Voljenka Ilić

Priznaje i da je imala nezaboravnu ljubavnu romansu sa bivšim mužem nekadašnje modelsice i poslanice Nevene Stamenković Srđanom Adžemovićem Adžemom. Prema Voljenkinim rečima, navodni saradnik "zvezdarskog klana" brinuo je o njoj nakon moždanog udara, koji je, kako tvrdi, preživela čak dva puta.

Ilićka: Srđan Adžemović Adžem je bio moja najveća ljubav. Brinuo je o meni nakon moždanog udara

- Ja sam predsednik Udruženja za zaštitu životinja "Brižit Bardo" u Srbiji, a novac koji sam dobijala od Milorada Majkića, s kojim sam provela šest godina, trošila sam u humanitarne svrhe. Preživela sam dva moždana udara, a tokom mog oporavka sve vreme o meni je brinuo Srđan Adžemović Adžem, koji je bio moja najveća ljubav - priznala je pred ulazak u rijaliti za Srpski telegraf i naglasila:

- Mislila sam da će mi Adžem biti poslednji muškarac u životu. Želeli smo dete. On je uvek bio galantan, oličenje muževnosti, ali me je varao i zato su svi naši planovi pali u vodu - zaključila je Ilićka.

Inače, ova učesnica "Parova" već na početku rijalitija pokazala se kao najprovokativnija, što zbog svoje prošlosti, što zbog ponašanja pred kamerama. Posle samo dva dana upustila se u seksi igru sa Miloradom Simićem, poznatijim kao Seksi Rok.