KRISTINA I KRISTIJAN PODELILI SREĆNE VESTI: Nakon DRUGOG POROĐAJA, čestitke pljušte na sve strane!


IZVOR: Republika/O. B. - 25.02.2024 | 21:00


Kristina Spalević objavila porodičnu fotografiju!

Foto: Instagram.com
KRISTINA I KRISTIJAN PODELILI SREĆNE VESTI: Nakon DRUGOG POROĐAJA, čestitke pljušte na sve strane!

Naša bivša zadrugarka Kristina Spalević nedavno je iznenadila svoje pratioce na Instagramu objavom fotografija iz šetnje sa svojim izabranikom Kristijanom Golubovićem. Ovaj par je očigledno uživao u lepom danu, a njihova sreća nije mogla da prođe neprimećeno.

Kristina i Kristijan su nakon drugog porođaja odlučili da provedu kvalitetno vreme zajedno, te su odlučili da izađu u šetnju i uživaju u suncu i svežem vazduhu. Fotografije koje su podelili na društvenim mrežama pokazuju osmeh na njihovim licima, a izgleda da su zaista uživali u svakom trenutku provedenom zajedno.

Ova poznata ličnost nije propustila priliku da svoje pratioce uključi u svoj intimni trenutak sreće. Objavivši fotografije sa šetnje na svom Instagram profilu, Kristina je pokazala da želi da deli svoju sreću sa svojim vernim pratiocima. Njihovi komentari ispunjeni su podrškom i pozitivnim reakcijama, a mnogi su izrazili divljenje za ovaj zaljubljeni par.

 

 


Nakon što je neko vreme bila van medijskog fokusa zbog porodičnih obaveza, Kristina se vratila u javnost na veoma blistav način. Njen izgled i osmeh na fotografijama jasno pokazuju da uživa u svojoj ulozi majke i partnerke, ali i da ne zaboravlja da neguje svoj javni imidž.

Kristina Spalević i Kristijan Golubović su definitivno iznenadili mnoge svojom spontanom šetnjom i deljenjem sreće na društvenim mrežama. Njihova ljubavna priča i porodični trenuci sigurno će nastaviti da intrigiraju javnost, a njihovi pratioci jedva čekaju da vide šta će sledeće podeliti sa njima.

 

 

BONUS VIDEO: