PROCURIO SNIMAK SA KRISTIJANOVE SIGURNOSNE KAMERE: Snimao Kristinu i bebu dok spavaju, OVO je sve iznenadilo! (FOTO)


IZVOR: Republika/B. P. M. - 24.02.2024 | 14:00


Mnogi su se šokirali kad su videli šta je Kristina Spalević okačila na društvenoj mreži Instagram!

Foto: instagram.com/printscreen, Foto: ST/V. LUKIĆ, youtube.com/AmiG Show
PROCURIO SNIMAK SA KRISTIJANOVE SIGURNOSNE KAMERE: Snimao Kristinu i bebu dok spavaju, OVO je sve iznenadilo! (FOTO)

Bivši rijaliti učesnik Kristijan Golubović nedavno je postao ponosni otac još jednog dečaka, Kirila, čiju je dobrodošlicu u porodicu sa svojim pratiocima podelila supruga Kristina Spalević na Instagramu. 

Porodična sreća je upotpunjena dolaskom ovog malenog naslednika, a Kristina je odlučila da pokaže koliko su srećni i posvećeni svojoj deci.

Foto: Instagram.com

Kristijan snima Kristinu dok spava

Iako je njihov stariji sin još uvek mali, Kristina je preuzela ulogu u uspavljivanju i brizi o oba sina. Njihova ljubavna priča se nastavlja kroz ove svakodnevne rituale, a Kristina je odlučila da pokaže deo svoje svakodnevice na Instagramu. Upravo je taj prizor izazvao pažnju mnogih, jer je otkrila da u njihovom domu imaju kameru koja ih snima čak i dok spavaju.

Ovo otkriće je iznenadilo mnoge, ali istovremeno je podsetilo na sve češću praksu postavljanja kamera u domovima, posebno u prostorijama gde borave deca. Ova praksa pruža roditeljima dodatni osećaj sigurnosti i omogućava im da budu uvek blizu svoje dece, čak i kada nisu fizički prisutni. Kristina je time pokazala da je svesna važnosti bezbednosti svoje dece, ali i da se raduje deljenju svakodnevnih trenutaka sa svojim pratiocima.

Foto: ATA Images

Kristina Spalević i Kristijan Golubović

Postavljanje kamera u domovima je samo jedan od primera kako moderna tehnologija utiče na naše svakodnevne živote. Ova praksa otvara pitanje granica između privatnosti i bezbednosti, ali istovremeno omogućava roditeljima da budu prisutni u svakom trenutku u životima svoje dece. Kristina i Kristijan su time pokazali da su svesni izazova savremenog roditeljstva, ali i spremni da prilagode svoj dom kako bi obezbedili najbolje uslove za odrastanje svoje dece.

BONUS VIDEO: