TOMOVIĆU ŠIKLJA KRV IZ GLAVE: Procurio snimak JEZIVOG PADA, jedva se izvukao ŽIV! (VIDEO)


IZVOR: Republika/O. B. - 25.12.2023 | 13:45


Vladimir Tomović doživeo je nesreću!

Foto: ST/Petar Divac, Antonio Ahel/ATAImages
TOMOVIĆU ŠIKLJA KRV IZ GLAVE: Procurio snimak JEZIVOG PADA, jedva se izvukao ŽIV! (VIDEO)

Bivši učesnik rijalitija, Vladimir Tomović, nedavno je postao deo porodične proslave povodom rođenja nove članice porodice. Njegov brat je dobio ćerku Teodoru, a tim povodom održana je proslava koja je, prema rečima samog Vladimira, bila popraćena veseljem i dobrim raspoloženjem. POGLEDAJ GALERIJU

Međutim, kako je Tomović priznao, tokom proslave je popio više od 20 rakija, i to na eks. Rezultat ovakvog unosa alkohola bio je pad prilikom povratka sa proslave, koji je rezultirao povredom. Vladimir je podelio video na kome se vidi kako pada, kao i fotografiju ogromne rane na glavi koju je zadobio u tom nezgodnom trenutku.

Vladimir je otvoreno pričao o svojim postupcima, pokazujući da je svestan svojih grešaka, ali je istovremeno uspeo da unese dozu humora u celu situaciju.

 

 


Iako je proslava rođenja nove članice porodice trebalo da bude radostan događaj, Vladimirov prekomerni unos alkohola rezultirao je nezgodnim padom i povredom. Njegovo iskreno priznanje o višku alkohola, praćeno sa dozom humora, svakako je izazvalo pažnju i komentare javnosti.

 

 

Foto: Instagram.com

Vladimir Tomović se povredio

 

- Malo sam zalegao - napisao je Tomović ispod videa na kojem se vidi kako pada.

Potom je pokazao i "uspomenu" na ovu veče, ogromnu ranu na glavi.

Uspomena na proslavu Teodorinog rođenja zauvek će biti tu - napisao je on sa smajlijem.

BONUS VIDEO: