IVAN MARINKOVIĆ SVEDOČIO JEZIVOJ STRAHOTI, KOLA SE OKRENULA NASRED PUTA: Policija HITNO izašla na uviđaj, zaglavljeni u autu!


IZVOR: Republika/O. B. - 18.12.2023 | 16:17


Ivan Marinković objavio šok snimak!

Foto: ST/Dragan Kadić
IVAN MARINKOVIĆ SVEDOČIO JEZIVOJ STRAHOTI, KOLA SE OKRENULA NASRED PUTA: Policija HITNO izašla na uviđaj, zaglavljeni u autu!

Bivši učesnik rijaliti programa, Ivan Marinković, nedavno je postao svedok stravične saobraćajne nesreće na autoputu. On je iz svog vozila zabeležio trenutak kada je automobil bio prevrnut na krov, a njegova supruga Jelena Ilić pružala pomoć ženi zarobljenoj unutar vozila. Marinković je bio vidno potresen situacijom koju je zatekao, izražavajući nevericu nad činjenicom da je žena uspela čak i da zapali cigaretu uprkos teškim povredama.

  POGLEDAJ GALERIJU

 

Ivan Marinković je sa nevericom opisivao trenutak nesreće, ističući da nije doživeo ništa slično u životu. Izrazio je nadu da je policija već stigla na mesto nesreće i da će sve biti u redu. Nakon što je snimio situaciju, pristupio je prevrnutom vozilu kako bi pomogao ženi koja je izvučena iz istog.

Snimak saobraćajne nesreće, kao i herojska reakcija Jelene Ilić, izazvali su veliku pažnju javnosti. Mnogi su izrazili divljenje prema Jeleni i Ivanu zbog njihove brze reakcije i humanosti u teškoj situaciji.

Foto: ST/Dragan Kadić

Ivan Marinković i Ana Ćurčić

 

Podsetimo, Ana Ćurčić i Ivan Marinković nedavno su imali zakazano suočavanje na sudu. Drugoplasirana učesnica "Zadruge 6" tužila je svog bivšeg cimera zbog narušavanja njenog ugleda i časti. Tokom jednog od gostovanja Marinkovića na Pinku Ana se oglasila i otkrila da je ovu odluku donela zbog svih uvreda koje je on izneona njen račun. 

BONUS VIDEO: