MILICA PAVLOVIĆ ODBILA PRIJU: Zbog ovoga nije želela da nastupa sa njom u Zagrebu!


IZVOR: Republika/A.N. - 11.12.2023 | 16:00


Aleksandra Prijović otkrila je da joj je za ove dve koleginice žao što nisu pevale na njenom koncertu!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Instagram.com
MILICA PAVLOVIĆ ODBILA PRIJU: Zbog ovoga nije želela da nastupa sa njom u Zagrebu!

Mlada pevačica Aleksandra Prijović nedavno je otkrila da je imala veliku želju da joj na koncertima u Zagrebu gošća bude Milica Pavlović, međutim, to ipak nije bilo moguće ostvariti. Ipak, Milica se pojavila na koncertu druge večeri i sa prijateljima uživala u provodu. Prijovićeva je otkrila da je Pavlovićeva bila jako vesela i ponosna, te je istakla da su njih dve razgovarale nakon koncerta, ističući značaj njihovog zajedničkog puta od početka do danas.

Prijovićeva je izrazila žaljenje što Tanja Savić i Milica Pavlović nisu mogle da budu njene gošće, iako je to jako želela, naglašavajući da uvek podržava kvalitet i rad svojih kolega. Ona je istakla da voli kada njeni mlađi kolege dođu i da se svi zajedno podržavaju i daju vetar u leđa jedni drugima.

Meni je žao što Tanja Savić i Milica Pavlović nisu mogle da budu moje gošće, iako sam to jako želela, jer poštujem njihove karijere i sve ono što one rade. Uvek sam tu, da podržim kvalitet, rad, nešto što vredi, što publika voli - rekla je ona.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Aleksandra Prijović

U ovom slučaju, Milica je tu mojih godina, Tanja je malo starija, ali volim kada moje mlađe kolege dođu, svi se zajedno podržavamo i dajemo vetar u leđa jedni drugima. Još jednom želim da se zahvalim Milici, pošto nije bila gost na koncertu, nije mogla, ali je došla ispala je jedan veliki car. Podržala me i bila je jako vesela, bila je ponosna. Nas dve smo pričale nakon koncerta i rekla mi: 'Radujem se, jer smo nekada nas dve zajedno počele, a pogledaj gde smo danas'! - istakla je ona za Blic.

BONUS VIDEO: