"UMREĆEŠ U GORIM MUKAMA NEGO ŠTO JE ON!" Tara Simov pretila pretučenom Mihiću, nakon što joj se bivši dečko UBIO! (FOTO)


IZVOR: Republika/M. I. - 26.11.2023 | 11:50


Stefan Mihić je obelodanio šokantne prepiske, u kojima mu preti Tara Simov, nakon što je njen dečko izvršio samoubistvo.

Foto: shutterstock, Instagram.com, Instagram/stefanmihicofficial
"UMREĆEŠ U GORIM MUKAMA NEGO ŠTO JE ON!" Tara Simov pretila pretučenom Mihiću, nakon što joj se bivši dečko UBIO! (FOTO)

Bivši zadrugar, Stefan Mihić, pre nekoliko dana brutalno je pretučen, nakon čega je završio u bolnici, na operacionom stolu, a od jezivih povreda se i dan-danas oporavlja. Kako je i sam potvrdio, bliski prijatelji su ga namamili u stan, a potom se iživljavali nad njim. Zadrugar je uspeo da pobegne, a stanje mu je i dalje kritično, s obzirom da su mu slomljena rebra i oštećen bubreg.

Kako Mihić govori za Republiku, jedan od trojice momaka, koji su ga namamili u stan, pa maltretirali, jeste bivši dečko Tare Simov, koji je izvršio samoubistvo, dok su dvojica u bekstvu:

Foto: Instagram.com

 

 

 - Ja nisam ni za šta kriv, da nisam pobegao, danas bih bio mrtav. Policija vodi slučaj, dva lica se traže, koliko sam upućen, a Robert je sebi oduzeo život, tako sam informisan. Shvatio je kolika mu zatvorska kazna preti, a bio sam mu jedan od najboljih prijatelja od 17. godine, ja sam u taj stan namamljen na svirep način, postoje bazne stanice, dokazi, otet sam, mučen i pretučen. Ljudi su me našli bez odeće, krvavog, pocepanog. Ja sam tog dečka voleo kao brata, iako smo bili u svađi, prešao sam mu preko svega - govori Mihić za Republiku.

Iako je prošao kroz pakao, Stefan i dan-danas ima lepe reči za pokojnog prijatelja, dok mu Tara Simov neprestano šalje preteće poruke i govori da će proći gore nego Robert, njen bivši dečko:

- Što ne okačiš stori da si ubica, klošar, najgori čovek koji se ikada rodio, umrećeš u gorim mukama nego Robert, odronu - napisala je Tara Mihiću.

Foto: privatna arhiva

 

BONUS VIDEO: