KARIĆ U AKCIJI SA DEVOJKOM: Procurila intimna fotografija iz bazena! (FOTO)


IZVOR: P. R. - 18.11.2023 | 14:30


Procurila intimna fotografija iz bazena!

Foto: instagram.com/printscreen
KARIĆ U AKCIJI SA DEVOJKOM: Procurila intimna fotografija iz bazena! (FOTO)

Nakon turbulentnog perioda u životu, bivši učesnik "Zadruge" Stefan Karić se konačno smirio i pronašao novu ljubav. Naime, nakon haosa sa Natašom Šavijom, koja ga je optužila za nasilje, Stefan je sada u vezi sa svojom novom izabranicom Andreom. Njih dvoje su nedavno objavili fotografije na kojima se vidi da su u skladnoj i lepoj vezi.

Iako su bili na prvom zajedničkom putovanju, par je odlučio da zadrži detalje svoje veze za sebe. Ipak, Stefan nije mogao da odoli i podelio je sa svojim pratiocima fotografiju na kojoj se nalazi zajedno sa svojom devojkom. Na fotografiji se vidi izvajano telo zgodne brinete u prvom planu, dok se Stefanovim fanovima pruža pogled na njegove noge.

Foto: instagram.com/karic__stefan

Stefan Karić instagram

Ova fotografija je izazvala veliko oduševljenje među Stefanovim pratiocima, koji su komentarisali kako je njegova nova devojka zgodna i atraktivna. Sigurno je da je Stefan srećan sa svojom novom izabranicom i da uživa u svakom trenutku provedenom sa njom.

Podsetimo, Stefan se nedavno našao u centru medijske pažnje kada ga je Nataša Šavija optužila za nasilje. Karić je proveo mesec dana u pritvoru, a strasti između njih su se sada smirile. Ipak, svi očekuju epilog suđenja i rasplet ove situacije.

BONUS VIDEO: