"STEFAN KARIĆ JE ODAVNO U KORPI" Javno priznanje Jovane Ljubisavljević: Više nikad ne bih OPROSTILA PREVARU! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 19.10.2023 | 21:00


Nova epizoda emisije "Lično sa" je na našem Jutjub kanalu Republika TV!

Foto: Republika
"STEFAN KARIĆ JE ODAVNO U KORPI" Javno priznanje Jovane Ljubisavljević: Više nikad ne bih OPROSTILA PREVARU! (VIDEO)

U novom izdanju emisije "Lično sa" na Republika TV-u kod voditelja Predraga Radosavljevića, gostovala je popularna voditeljka i bivša učesnica "Zadruge", Jovana Ljubisavljević, koja se pred našim objektivom upisala u leksikon i odgovorila na sva ona svakodnevna pitanja koja najviše zanimaju javnost.

U našem segmentu sa kratkim, blic pitanjima, Jovana nam je otkrila da prevaru više nikada ne bi oprostila.

- Ne, više ne - istakla je kratko voditeljka, koja je pre veze sa biznismenom Bogdanom Srejovićem bila u turbulentnoj vezi sa Stefanom Karićem, a zatim i pred našim kamerama odigrala našu već čuvenu igricu "3 pa 1", u kojoj je morala da izvlači papiriće sa imenima muškaraca, te izabere sa kojim bi od njih imala s*ks, ušla u brak ili mu dala korpu, a među njima se ponovo našlo ime kontroverznog zadrugara.

Foto: Republika TV

Jovana Ljubisavljević u emisiji "Lično sa"

- E, ja sam ti za ovo dosadna, sto posto... Izvukla sam Nenada Aleksića Ša, Stefana Karića i Dejana Dragojevića. Sad moram nekom da dam nekome brak, nekome se*s, a nekome korpu? Pa, ovo nema smisla - nasmejala se Misica, te nastavila:

Foto: Republika TV

Jovana Ljubisavljević u emisiji "Lično sa"

- Ša mi je stvarno prijatelj, njega stvarno volim, bila sam s njim u kontaktu kada mu se sve ono dešavalo sa ženom, mnogo mi ga je žao... Baš mi je prijatelj. Što se tiče Dejana, njega izuzetno poštujem, zanimljiv je, oštrouman i pametan, kako se mi šalimo, on je "lisac", tako da stvarno nikome ne mogu da dam se*s. Korpu mogu, on je odavno u korpi! Korpa puna smeća - isakla je Ljubisavljevićeva, te zgužvala papirić sa Karićevim imenom i ubacila ga nazad u činiju, a koga je izabrala za brak i šta je otkrila o udaji, pogledajte u video prilogu na vrhu teksta.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Stefan Karić

BONUS VIDEO: