"SPAVALA JE SA OSMAKČIĆEM JER JOJ NISAM VRATILA 100 EVRA" Skandalozne optužbe Viki Mitrović na račun TRUDNE Ane Jovanović!


IZVOR: Republika/B. P. M. - 13.10.2023 | 16:40


Bivša zadrugarka Viki Mitrović oplela žestoko po nekadašnjoj prijateljici!

Foto: ATA Images, PINK
"SPAVALA JE SA OSMAKČIĆEM JER JOJ NISAM VRATILA 100 EVRA" Skandalozne optužbe Viki Mitrović na račun TRUDNE Ane Jovanović!

Bivša zadrugarka Viktorija Viki Mitrović gostovala je sinoć u emisiji "Pitam za druga", dan nakon gostovanja Ane Jovanović. Viki je nedavno isprozivala Anu, te aludirala na to da ne zna ko je otac njenog deteta, a voditeljka Anastasija Buđić ju je zamolila da pojasni kako je došlo do konflikta.

Foto: Red tv printscreen

Ana Jovanović u "Pitam za druga"

Podsetimo, Ana je u trećem mesecu trudnoće i nosi dete Bakira Brajlovića, rođenog brata Bilala Brajlovića, a Viki je otkrila i da je Jovanovićeva bila sa Markom Osmakčićem.

Foto: Instagram.com

Marko Osmakčić i Viki Mitrović

- Ana je, nakon završetka rijalija, bila upućena u svaki segment mog života. Kada sam razbila staklo, otišla sam za Švajcarsku i zamolila sam Anu da odnese 100 evra za razbijeno staklo. Tamo sam se zadržala mesec dana, kada me je Ana pozvala i tražila mi novac - rekla sam joj da me sačeka i da ću joj novac dati kada dođem. Tada me je izvređala, a nakon par meseci je bila sa Markom – kada je Marko bio u Beogradu. Našoj zajedničkoj drugarici je rekla da je to uradila zato što joj nisam vratila 100 evra. Sada sam joj samo vratila milo za drago - ispričala je Viki.

Foto: Red tv printscreen

Viki Mitrović u "Pitam za druga"

BONUS VIDEO: