DA LI PREPOZNAJETE POBEDNICU ZADRUGE? Slike ostavljaju bez teksta, jedan detalj nikome ne može da PROMAKNE! (FOTO)


IZVOR: Republika/A.N. - 12.10.2023 | 18:00


Ovako je Luna Đogani izgledala kad je bila mala.

Foto: Instagram.com
DA LI PREPOZNAJETE POBEDNICU ZADRUGE? Slike ostavljaju bez teksta, jedan detalj nikome ne može da PROMAKNE! (FOTO)

Luna Đogani već godinama unazad nalazi se u medijima, zbog poznatih roditelja Gagija Đoganija i Anabele Atijas, a najveću pažnju  privukla je tokom učešća u rijalitiju "Zadruga", gde je bila i pobednica u drugoj sezoni. 

Nakon što je izašla kao pobednica izbacila je nekoliko pesama i uplovila je u muzičke vode, ali nakon nekog vremena posvetila se porodičnom životu. Ona je par puta delila slike na svom profilu kad je bila mala, a sve je najviše oduševila kad peva sa mikrofonom u rukama. POGLEDAJ GALERIJU

Ona se udala za Marka Miljkovića, sa kojim je ljubav otpočela tokom druge sezone rijalitija "Zadruga", iako mnogi nisu verovali u njihovu ljubav oni su ipak opstali. Luna i Marko imaju dve ćerke Miju i Lanu, a Luna je pre samo nekoliko dana izašla iz porodilišta gde ju je po nju došao Marko. 

Podsećamo, Marko je nedavno otkrio da je sa Anabelom spustio loptu i da sad imaju korktan odnos. 

Mi imamo korektan odnos zbog Lune i zbog svega, pričamo i dogovaramo se, pomaže nam dosta i hvala joj na tome. Ne bih da se vraćam u prošlost, šta je bilo bilo je, idemo u budućnost, oboje se pridržavamo toga - poručio je kratko Marko.

Foto: ATA Images

Anabela, Luna i Marko

BONUS VIDEO: