MAJA SE UDAJE ZA CARA! Palo javno PRIZNANJE, čeka se reakcija Aleksandre Nikolić! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 12.10.2023 | 21:00


Nova epizoda emisije "Lično sa" je na našem Jutjub kanalu Republika TV!

Foto: republika, Nemanja Pančić
MAJA SE UDAJE ZA CARA! Palo javno PRIZNANJE, čeka se reakcija Aleksandre Nikolić! (VIDEO)

U novom izdanju emisije "Lično sa" na Republika TV-u kod voditelja Predraga Radosavljevića, gostovala je popularna bivša učesnica rijalitija "Zadruga" i starleta, Maja Marinković, koja se pred našim objektivom upisala u leksikon i odgovorila na sva ona svakodnevna pitanja koja najviše zanimaju javnost.

Na samom početku emisije, rijaliti zvezda nam je priznala da je emotivna slobodna, kao i da joj to trenutno i više nego prija.

- Ljubavni status - slobodna! Hvala Bogu, slobodna sam. Ja volim slobodu i ona nema cenu, tada se osećam najbolje. Naravno, osim kada imam partnera koji mi odgovara, ali trenutno mi ovako najviše prija - iskrena je Marinkvićeva, te nam otkrila i koju je poslednju odluku ili obećanje dala sama sebi:

POGLEDAJ GALERIJU

- Rekla sam sebi da neću više nikad da se mešam u tuđe veze! A ni manje... (smeh) Kad smo se već dotakli ove teme, koja je trenutno haos, a oko mene je uvek haos, jer sam ja sama po sebi haos, neko će reći, vidi šta ova priča... To nije baš tako. Ne može treće lice nikad da bude krivi za rasturanje nečijeg odnosa. Dvoje ljude ako se vole, ne može im niko na ovom svetu rasturiti, a ne jedna Maja Marinković. Žene, čuvajte svoje muževe, šta da vam kažem, ja to ne mogu da vam rasturim, ako vas partner voli. Neće te varati, povređivati i švrljati sa strane. Nikad tu žena nije kriva, već isključivo muškarac - kazala je Maja u jednom dahu.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Maja Marinković u emisiji "Lično sa"

Atraktivna starleta nam je priznala i da je poslednja osoba koju je blokirala na društvenoj mreži Instagram - Filip Car!

- Blokirala sam Filipa Cara! Da, mi se non-stop blokiramo, odblokiramo, to ti je kod nas svakodnevnica. Zbog svih stvari koje su se izdešavale u poslednje vreme, Fićko je prvi na "blok" listi, sad više ne može da šalje fotografije i zivka, ali nađe taj način uvek - smeška se zagonetno bivša zadrugarka.

Foto: ATA Images

Maja Marinković i FIlip Car

Sa Majom smo odigrali i našu već čuvenu igricu "3 pa 1", u kojoj je morala da izvlači papiriće sa imenima muškaraca s kojima je bila ili su je domaći mediji povezivali, te izabere sa kojim bi od njih imala s*ks, ušla u brak ili mu dala - korpu, međutim, na svačije iznenađenje, ona je upravo Filipa Cara izabrala za ulazak u bračnu zajednicu.

- Treća sreća, ko drugi nego - Lemurčina! Filip Car! Što se Fikija tiče, njega ćemo staviti za brak, iako nijednoj ženi u životu ne bih preporučila da se uda za njega. Jedina osoba koja je njega mogla da smiri metodom koju bih nazvala Maja MMA! E, Maja MMA je tada u to vreme mogla da ga smiri. Staviću njega za brak, jer mislim da smo mi negde na neki bolestan način već dugi niz godina povezani. Sa "blok" liste pred oltar! Ali to tako ide, zar ne, ako nisi blokiran, znači da ti nije stalo... E, pa, ne mogu da kažem da mi je sada stalo, ali eto, mi smo tako malo bolesni u tom nekom našem odnosu. Hvala Bogu, pa se to završilo - priznala je Maja Marinković u emisiji "Lično sa", a koga je sve izabrala za kombinaciju ili dala "korpu", pogledajte u video prilogu na vrhu teksta.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Maja Marinković u emisiji "Lično sa"

BONUS VIDEO: