BIVŠA ZADRUGARKA MUVA BIZNISMENA IZ DUBAIJA: Bio je sa pobednicom Zadruge i našom influenserkom, a sad ga želi ONA!


IZVOR: Republika/A.N. - 30.09.2023 | 17:00


Milica Veselinović bacila je oko na Crnogorca koji živi i radi u Dubaiju, a bio je sa dve naše poznate dame.

Foto: shutterstock
BIVŠA ZADRUGARKA MUVA BIZNISMENA IZ DUBAIJA: Bio je sa pobednicom Zadruge i našom influenserkom, a sad ga želi ONA!

Bivša zadrugarka Milica Veselinović delimično se povukla iz medija nakon što je izašla iz šeste sezone rijalitija "Zadruga", ali je veoma privlači pažnju na društvenim mrežama svojim objavama i fotografijama. 

Foto: ATA Images

Milica Veselinović, Aleksandra Nikolić i Filip Car

Milica je juče bila na meti napad fanova Aleksandre Nikolić i Filipa Cara zbog sumnji da se umešala u njihov odnos, zbog čega je Veselinovićeva objavila preteće poruke koje su joj stigle i javno poručila da sa tim nema ništa i da je ne zanimaju.

Po svemu sudeći Milicu više ne interesuju momci iz rijalitija već je podigla svoje standarde i bacila se na biznismene iz Dubaija. Naime, ona je lajkovala fotografije Milošu Mandiću, koji je javnosti poznat kao dečko onfluenserke Dunje Jovanović, poznatije kao Fešn beba, a pre nje je bio u ljubavnom odnosu sa podednicom "Zadruge 3", Ivom Grgurić

Foto: Instagram.com

Milica Veselinović lajkovala sliku Milošu Mandiću

Već duže vreme na društvenoj mreži Tviter se spekuliše da su Dunja i Miloš okončali vezu, a po svemu sudeći Milica pokušava da ugrabi svojih pet minuta i zapadne za oko Crnogorcu koji živi i radi u Dubaiju. 

BONSU VIDEO: