OTKRIVENO KAD TREBA DA SE PORODI ALEKS NIKOLIĆ: Novi detalji trudnoće pobednice Zadruge!


IZVOR: Republika/A.N. - 27.09.2023 | 15:00


Danas je kao bomba odjeknula vest da Aleksandra Nikolić nosi dete Filipa Cara, nakon čega je Maja Marinković napravila haos na društvenim mrežama i raskrinkala bivšeg dečka.

Foto: printscreen/RTV Pink
OTKRIVENO KAD TREBA DA SE PORODI ALEKS NIKOLIĆ: Novi detalji trudnoće pobednice Zadruge!

Aleksandra Nikolić, pobednica šeste sezone rijalitija "Zadruga", u blagoslovenom je stanju, saznaju domaći mediji. Naime, ona je zatrudnela sa doskorašnjim verenikom Filipom Carem, takođe bivšim zadrugarom, a da je u drugom stanju saznala je nedavno. Inače, u trećem je mesecu trudnoće, a lepe vesti i dalje krije od najbližih.

Ona je za domaći medij potvrdila da su glasine tačne i da nosi devojčicu, a nakon toga usledilo je još jedno oglašavanje na društvenim mrežama. 

- Dala sam izjavu već. Da, istina je trudna sam u aprilu treba da dođe na svet jedna mala devojčica i ništa sim toga me ne zanima. Poštedite me svih ostalih gluposti. Hoću da uživam u svojoj trudnoći - napisala je pobednica "Zadruge 6" na svom Instagram profilu. 

Foto: ATA Images, PINK

Aleks, Maja i Car

Podsećamo, danas je na društvenim mrežama odjeknulo da je Car sve vreme bio u kontaktu sa Majom Marinković, nakon što ga je ona raskinkala i sve objavila javno. Starleta je podelila njihove pozive i poruke, a kad je on tražio da dobio snimak svega toga kao dokaz, Marinkovićeva je i to pustila. 

Ja vidim da nekima nije dovoljno? Nema problema... Za svaku sledeću laž ide nastavak. Neigrajte se sa vatrom, možete da se opečete. Priče su vam smešne, ja baratam isključivo argumentima i istinom - poručila je Maja putem storija na svom profilu na druptvenoj mreži Instagram. 

Tražite snimak "gospodine" haha izvolite. Toliko o tome, o njegovoj ljubomori, posesivnosti, priznavanjem prevare za njegov rođendan, i tako dalje. Ne zaboravi Maja istina - napsiala je ona, a na razgovoru se čuje kako je Car ispituje za ljubavne partnere, a ona govori:

Rekla sam da imam jednog frajera, da nema potrebu da pričamo na tu temu. Kačiš patetične pesme, zoveš me, dok si posle u hotelu sa nekom k*rvom. Praviš problem jer se nisam javila, a ja sa tobom nisam u vezi. Žurka je bila privatnog tipa - govorila je ona.

Foto: ATA Images

Aleks, Maja i Car

BONUS VIDEO: