MINA VRBAŠKI, JOVANA MISICA I OSMAN NAJSTRAŠNIJE ISPROZIVALI DALILU DRAGOJEVIĆ: Ko još može da uđe kod nje u salon, vidite na šta ona liči?


IZVOR: Republika - 19.11.2021 | 18:30


U emisiji "Minsko polje sa Minom Vrbaški" bilo je veoma zanimljivo kada su se gosti dotakli teme obrva Dalile Dragojević, ne prepostite PRVU EPIZODU emisije samo na jutjub kanalu Republika.rs

Foto: ST/N. MANDIĆ
MINA VRBAŠKI, JOVANA MISICA I OSMAN NAJSTRAŠNIJE ISPROZIVALI DALILU DRAGOJEVIĆ: Ko još može da uđe kod nje u salon, vidite na šta ona liči?

U emisiji "Minsko polje sa Minom Vrbaški", u video produkciji Republika.rs, bilo je veoma uzbudljivo posebno kada su se gosti Jovana Ljubisavljević i Osman Karić dotakli teme obrva Dalile Dragojević. 

Naime, nakon što je voditeljka Mina Vrbaški zamolila da prokomentarišu naslov vezan za Dalilu Dragojević, odmah je upitala Jovanu i Osmana kako im se dopadaju obrve koje "nosi" Dalila. 

Podsećanja radi, obrve Dragojevićke su jedna od tema koje su vrlo popularne na društvenim mrežama, mnogi mimovi i šale opasni tviteraši su zbijali na njen račun. Nekolicina fotografija postale su viralne na društvenim mrežama, zbog čega smo odlučili da upitamo i Jovanu i Osmana za komentar. 

Foto: youtube.com/printscreen

Dalila Dragojević

 

- Jedna lasta ne čini proleće, ovo mi je kao jedan orao koji sleće. tako mi nešto deluje, beloglavi sup - rekao je kroz osmeh Osman. 

Foto: ST/N. MANDIĆ

Jovana Ljubisavljević

 

- Nema kraja. Ona isto tamo dira devojke za usne, dodiruju vam usne nos. Ali, pogledajte ovo... Ona promoviše svoj salon... Mina da li bi ti otišla kod nje na korekciju? - upitala je Jovana Minu Vrbaški. 

Foto: ST/N. MANDIĆ

Jovana Ljubisavljević i Osman karić

 

Segment "obrve Dalile Dragojević", kao i rubriku "Minsko prelistavanje", možete pogledati u videu na početku teksta! 

BONUS VIDEO: