Miki moli za pomoć voditeljku Parova: Anđela, vrati mi verenički prsten, nemam od čega da živim!


IZVOR: Republika - 18.06.2019 | 08:09


Miroslav Miki Đuričić zatražio je od bivše devojke Anđele Lakićević da mu vrati verenički prsten vredan 2.000 evra jer nema od čega da živi.

Foto: youtube.com

Anđela i Miki

Narednih godinu dana pčelar iz Kupinova provešće u kućnom pritvoru uz obavezan nadzor elektronskom nanogicom, jer je u rijalitiju pretukao Nadeždu Biljić i divljački ošamario Suzanu Perović.

Tužilaštvo mu je zabranilo prilazak žrtvama, što znači da definitivno nema ništa od njegovog povratka u "Zadrugu", pa će narednih 12 meseci boraviti u rodnom selu u Sremu. U Kupinovu neće imati nikakve prihode, a pošto je ostao i bez honorara iz rijalitija jer je diskvalifikovan, sad je prinuđen da se snalazi kako zna i ume.

Foto: ST/D. KADIĆ

Miki Đuričić

- Miki je prošle nedelje zvao svog prijatelja i tražio mu novac na zajam. Potreban mu je da plati advokata i druge troškove suđenja, nije imao prebijene pare. Takođe, zamolio ga je da stupi u kontakt s Anđelom Lakićević, s kojom je bio u vezi pre nekoliko godina tokom učešća u "Parovima", i da od nje traži da vrati verenički prsten koji joj je poklonio. Mikijevom drugu je bilo neprijatno da to uradi, ali ga je ipak poslušao i pozvao voditeljku televizije Hepi - priča naš izvor.

Sudeći prema Anđelinom odgovoru, Đuričiću je bolje da se ne nada da će prsten ikada dobiti nazad.

- Ona je bila šokirana kada je čula šta Miki od nje traži. Prvo se pravila da ne zna o čemu je reč, a onda je Mikijevom drugu rekla da mu poruči da je prsten njen i da su milioni ljudi videli kada joj ga je poklonio. Tvrdila je da taj skupoceni nakit čuva za uspomenu i da nema nameru da ga vrati bivšem vereniku, s kojim nije u kontaktu već nekoliko godina - tvrdi sagovornik.