ISPLIVAO SNIMAK SA ROĐENDANA MIME KARADŽIĆA! Ovu damu je glumac prvu POLJUBIO!


IZVOR: Milica Bobinac - 15.04.2024 | 23:40


Milutin Mima Karadžić nedavno je proslavio 69. rođendan.

Foto: printscreen/TV Prva
ISPLIVAO SNIMAK SA ROĐENDANA MIME KARADŽIĆA! Ovu damu je glumac prvu POLJUBIO!

Slavni glumac Milutin Mima Karadžić 9. aprila proslavio je 69. rođendan, a sada je isplivao i snimak sa slavlja koje su mu priredile kolege glumci.

Naime, tortu su slavljeniku donele Sloboda Mićalović i Ana Franić, dok su ostali odmah počeli da pevaju rođendansku pesmu. U prvi mah zbunjen Mima je oduvao svećice i poljubio i zagrlio svoju dugogodišnju prijateljicu i saradnicu Slobodu Mićalović sa kojom je davnih dana snimao "Mješoviti brak". 

Ovom spontanom slavlju u pozorišnom kafeu prisustvovale su i Nataša Ninković, Nela Mihailović i drugi glumci, a snimak iznenađenja Mima je postavio na svoj Instagram profil.

- Moji dragi, meni najdraži... Setili se, umesili, a samo ja duvao - napisao je Karadžić ispod videa.

Inače, Mima je pre nekoliko dana preživeo pravu dramu. On je "nestao" sa društvenih mreža i na njegovom profilu se umesto prepoznatljivog Miminog lika pojavila neobična naslovna fotografija donjeg dela tela muškarca u crnoj trenerci sa naglaskom na belim patikama koje su u prvom planu.

Tim povodom kontaktirali smo Mimu Karadžića, koji se oglasio za naš portal i objasnio o čemu je reč.

Neko mi je hakovao profil! Dao sam nekim ljudima da mi pomognu da se profil eventualno vrati - rekao je glumac za Republiku.

Ubrzo je stvar rešena, pa se glumac ponovo vratio na mreže. 

Dragi prijatelji, bio sam hakovan, sada je sve u redu. Pozdrav svima, Mima - napisao je Mima Karadžić putem svog Instagram profila.

BONUS VIDEO: