SLOBODA MIĆALOVIĆ SE OPROSTILA OD MALE DANKE! Potresna objava slavne glumice (FOTO)


IZVOR: Milica Bobinac - 04.04.2024 | 11:45


Javnost u Srbiji ostala je u šoku nakon što su se obistinile crne sumnje o sudbini nestale devojčice.

Foto: instagram.com/printscreen
SLOBODA MIĆALOVIĆ SE OPROSTILA OD MALE DANKE! Potresna objava slavne glumice (FOTO)

Nakon deset dana potrage, stigla je vest da je Danka Ilić ubijena.Nažalost, potraga za nestalom Dankom Ilić (2) završena je tragično. Najgori strahovi porodice i javnosti su se obistinili, a jutros su uhapšene dve osobe zbog sumnje da su automobilom usmrtile devojčicu, a zatim njeno telo bacile na divlju deponiju uz "Starobanjski put" kod Bora.

Javnost je ostala u šoku nakon tragične vesti, a na ovu priču niko nije ostao imun. Glumica Sloboda Mićalović se povodom ovog monstruoznog zločina oglasila na svom Instagram profilu i potresnom objavom oprostila se od malene Danke.

Uz crno-belu fotografiju ubijene devojčice, koja se smatra njenom poslednjom fotografijom nastalom uoči nestanka, Sloboda je napisala:

- Počivaj u miru! - stoji u objavi Mićalovićeve uz emotikone ruku sklopljenih u molitvu i slomljeno srce.

Foto: instagram.com/sloboda_micalovic_boba

 

Podsećamo, Danka Ilić je nestala 26. marta oko 13.45 časova u Banjskom polju kod Bora. Bila je sa majkom i bratom kada je nestala i od tada joj se gubi svaki trag. Zbog njenog nestanka u Srbiji je prvi put aktiviran sistem "Pronađi me".

U potrazi za Dankom MUP Srbije organizovana je jedna od najopsežnijih potraga, u koju se uključio ceo region. 

Policija iz Bora juče je na mesto nestanka dovela službene pse koji su ponovo pretraživali teren, a nedugo nakon toga dovedena su i dva muškaraca koji su pokazivali teren, dok ih je policija snimala.

BONUS VIDEO: