HITNA REAKCIJA ANĐELE JOVANOVIĆ NAKON ZAKAZANOG NOVOG ROČIŠTA: Novi "udarac" za Branislava Lečića!


IZVOR: Republika/M. I. - 06.03.2024 | 18:00


Anđela Jovanović se oglasila putem svog Instagram profila, pa poslala brutalnu poruku.

Foto: TANJUG/ TARA RADOVANOVIC, ATAImages
HITNA REAKCIJA ANĐELE JOVANOVIĆ NAKON ZAKAZANOG NOVOG ROČIŠTA: Novi "udarac" za Branislava Lečića!

Danas je ispred zgrade suda u Beogradu došlo do emotivnog okupljanja brojnih glumica koje su pružile podršku Anđeli Jovanović uoči pripremnog ročišta po tužbi koju je podneo Branislav Lečić. Mlada glumica je bila dočekana aplauzom, a njenim ulaskom u zgradu suda propratile su je reči podrške "Samo se smej" i iskreni zagrljaji sa koleginicama. Među prisutnima su se našle Mirjana Karanović, Milena Radulović, Tamara Krcunović, Borka Tomović, Iva Ilinčić, Anđelka Stević Žugić, Maša Dakić, Nina Janković, Đorđe Stojković i Miona Marković, čime je jasno istaknuto jedinstvo i podrška unutar glumačke zajednice.

Foto: ATAImages

Anđela Jovanović

 

Nakon pripremnog ročišta, Anđela Jovanović se oglasila na svom Instagram storiju sa snažnom porukom i emotivnom gestom tagovanja svih prisutnih kolega i koleginica uz poruku "Vi ste snaga" uz emotikon srca. Ova gesta dodatno je naglasila jedinstvo i podršku među glumcima u vreme kada je Anđela suočena sa tužbom koja će biti tema narednog ročišta zakazanog za 30. septembar.

- Vi ste snaga! - napisala je Anđela Jovanović.

Foto: instagram.com/printscreen

Anđela Jovanović

Branislav Lečić je podneo tužbu protiv Anđele Jovanović za "povredu časti i ugleda", tražeći od nje iznos od 300.000 dinara. Važno je napomenuti da se Lečić nije pojavio na današnjem ročištu, ostavljajući prostor za dalji razvoj situacije u narednim sudskim procesima.

Za sada, glumačka zajednica je jasno pokazala svoju podršku Anđeli Jovanović, a naredni događaji će svakako biti praćeni sa pažnjom kako bi se sagledao krajnji ishod ove tužbe koja je privukla veliku pažnju javnosti.

BONUS VIDEO: