VESNA DEDIĆ PODRŽALA ANĐELU PRED SUOČAVANJE SA LEČIĆEM: Bravo za Branku i Gagija što su je vaspitali da se NE BOJI!


IZVOR: Republika/B. P. M. - 06.03.2024 | 08:30


Voditeljka pružila podršku mladoj glumici, koja će se danas suočiti sa starijim kolegom!

Foto: ST/Dragan Kadić
VESNA DEDIĆ PODRŽALA ANĐELU PRED SUOČAVANJE SA LEČIĆEM: Bravo za Branku i Gagija što su je vaspitali da se NE BOJI!

Poznata televizijska voditeljka i književnica Vesna Dedić javno je podržala mladu glumicu Anđelu Jovanović, koju je nedavno tužio kolega Branislav Lečić. Vesna je pohvalila Anđelu, ali i njene roditelje, poznati glumački par Branku Pujić i Dragana Jovanovića Gagija.

Foto: Printscreen Youtube Grand Online

Vesna Dedić javno podržala mladu Anđelu

- Generacija koja će nas vratiti životu u istini i veri da hrabrost nije ludost već moralnost. Bravo Anđela - napisala je Vesna i dodala:

- Bravo za Branku i Gagija što su je vaspitali da se ne boji. Bravo za inspiraciju svim devojkama i ženama da imaju samopoštovanje koje je vrednije od samopouzdanja - istakla je književnica putem svog profila na Instagramu.

Podsetimo, Anđela je odbila je da deli scenu sa kolegom Branislavom Lečićem u seriji "Radio Mileva", nakon čega je njemu otkazan angažman, a glumac je odlučio da je tuži za povredu časti i ugleda. Ročište će biti održano danas. 

Foto: Printscreen/Novo jutro, youtube.com/RTV Pink Official

Lečić i Anđela će se danas suočiti na sudu

Kako su mediji preneli, Lečić je trebalo da gostuje u seriji, a u spornoj sceni Anđelin lik je trebalo lažno da optuži novog junaka za silovanje. Međutim, nakon odbijanja saradnje, Lečićeva uloga je pripala Irfanu Mensuru.

Glumica se nedavno oglasila i zahvalila svima koji su je javno podržali.

Dragi ljudi, hvala vam na divnim porukama i na podršci. Grlim vas najjače. Hvala što smo zajedno. Odbila sam da igram zbog neprijatnog događaja iz prošlosti koji sam imala s njim. Ni sada, ni bilo kada u budućnosti ne želim da budem u istom kadru s tim čovekom kako zbog onoga kroz šta sam ja prošla, tako i principijelno, zbog onoga za šta su ga moje koleginice optuživale - napisala je mlada glumica.

BONUS VIDEO: