SRPSKI REPER ZVEZDA 52. FESTA: Gledaćemo ga u OVOM FILMU, a evo kad je PREMIJERA!


IZVOR: Milica Bobinac - 23.02.2024 | 15:30


Stihovima "Beograd jos živi sa milion žena, meni treba jedna noćas stvorena za dvoje" osvojio je publiku.

Foto: youtube.com/Cyborg&Bunny
SRPSKI REPER ZVEZDA 52. FESTA: Gledaćemo ga u OVOM FILMU, a evo kad je PREMIJERA!

Reper Relja Popović vratio se glumačkom pozivu i ostvario ulogu u filmu "Videoteka" Luke Bursaća, koji će premijerno biti prikazan u okviru 52. Međunarodnog filmskog festivala FEST

Intrigantna filmska priča prati lokalnog bandita, koji nakon neuspele pljačke pronalazi utočište u napouštenom video-klubu. Primoran da tu provede noć, odlučuje da pogleda tri filma koja će ga odvesti u čudesne svetove ispunjene herojima, zlikovcima i magijom.

Foto: Republika.rs

 

Žanrovski ovaj film se svrstava u fantaziju, a u njemu igraju još Igor Benčina, Miona Marković, Zoran Cvijanović, Petar Zekavica, Miloš Samolov, Jovana Belović, Jovan Jovanović, Vahid Džanković i mnogi drugi.

 

 

Popović se dokazao u svetu muzike i stihovima "Beograd jos živi sa milion žena, meni treba jedna noćas stvorena za dvoje" osvojio je publiku, a premijerno 28. februara još jednom će pokazati svoj glumački talenat. Tada će se u bioskopu Cineplexx Galerija pokloniti publici zajedno sa ostatkom glumačke i autorske ekipe ovog ostvarenja.

Relja već ima glumačkog iskustva budući da je učestvovao u seriji "Besa", kao i u filmu "Parada" gde je sarađivao sa nekim od najvećih glumačkih imena, poput Marka Nikolića i Mire Stupice. Prvu ulogu na filmu Relja je dobio 2003. godine u kratkom ostvarenju "Dremano oko" režisera Vladimira Perišića, koji je premijerno prikazan na festivalu u Kanu, baš kao i film "Obični ljudi" istog reditelja 2009. godine.

Luka Bursać je filmski reditelj i producent iz Beograda, koji trenutno živi u Njujorku. Diplomirao je filmsku režiju na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu 2014. godine. Debitovao je sa filmom "Afterparty" (2017), mračnom komedijom koja se bavi životom omladine u beogradskom klabingu. Film je osvojio nagradu za najbolji debi na 46. FEST-u, a međunarodnu premijeru imao je na Rejndens festivalu, pored toga što je osvojio nekoliko nagrada na domaćim festivalima. Bursać je režirao i brojne muzičke spotove, kratke filmove i reklame.

 

BONUS VIDEO: