Jelena Gavrilović SPRŽILA LICE KISELINOM pred PREMIJERU filma u Londonu! EVO ŠTA SE DESILO!


IZVOR: Milica Bobinac - 08.02.2024 | 17:30


Srpska glumica izazvala je veliku pažnju svetske javnosti na premijeri filma "Gassed up".

Foto: Vianney Le Caer/Invision/AP/Tanjug
Jelena Gavrilović SPRŽILA LICE KISELINOM pred PREMIJERU filma u Londonu! EVO ŠTA SE DESILO!

Naša glumica Jelena Gavrilović izazvala je veliku pažnju u Londonu na sinoćnoj premijeri britanskog filma "Gassed Up" u kome igra jednu od uloga.
Zajedno sa ekipom filma Jelena se pojavila na crvenom tepihu londonskog Picturehouse Central, u kreaciji domaćeg dizajnera Stefana Đokovića.

Kako je otkrila u snimku na svom Instagram profilu, glumica je pred premijeru doživela peh budući da je u trenutku kada treba da zablista pred blicevima fotoreportera iz celog sveta spržila lice kiselinom. Ipak, do premijere je uspela da sanira problem i prekrije šminkom. Bez obzira na peh Jelena je zablistala na crvenom tepihu i plenila lepotom i pozitivnom energijom.

Foto: instagram.com/jelenagavrilovicofficial

 

Inače, film je snimljen u produkciji Amazon Prime Video, a na festivalu BFI London Film Festival osvojio je nagradu publike.

U pitanju je akcioni triler reditelja Džordža Amponsa, nominovanog za nagradu BAFTA. Scenario su napisali Arči Medoks i Taz Skajlar, a pored Jelene Gavrilović glavne uloge tumače Stiven Odubola, Skajlar, pevačica Mej Miler, Heri Pinero i mnogi drugi.

Film "Gassed Up" prikazivaće se u bioskopima širom Velike Britanije, a od 29. marta biće dostupan na striming platformi Prime Video.

- Lepo je kada se glumi izvan zemlje, to je velika stvar za naše glumce, na ovaj način se krči put i drugima. Mi imamo veoma talentovane glumce, imamo šta da ponudimo svetu. Srećna sam što sam deo ovog filma. Izuzetna mi je čast da budem u ekipi umetnika koji su nominovani za nagradu BAFTA. Drago mi je da je film imao veliki uspeh na festivalu u Londonu i što će imati bioskopski život pre nego se pojavi na platformama - izjavila je Jelena.

Film prati 20-godišnjeg Eša (Odubola), koji pokušava da zaradi novac za svoju 14-godišnju sestru i pošalje majku na rehabilitaciju, ali biva uhvacen u lanac organizovanog kriminala koji vodi mladi i harizmatični migrant (Skajlar).

 

BONUS VIDEO: