TOPALKO SKINUO GAĆE, PA SE SLIKAO! Folker napravio haos na društvenim mrežama, žene odlepile zbog OVOG prizora! (FOTO)


IZVOR: Republika/ D. L. - 02.02.2024 | 20:00


Nakon niza fotografija sa svojom unukom je rešio da ovim potezo počasti žene!

Foto: Instagram.com
TOPALKO SKINUO GAĆE, PA SE SLIKAO! Folker napravio haos na društvenim mrežama, žene odlepile zbog OVOG prizora! (FOTO)

Pevač Milan Topalović Topalko šokirao je javnost objavom na Instagramu, a sada je pozirao bez majice na sebi, pa se u ogledalu fotografisao dok je donji veš vukao na dole! Slika je postala virealna na društvenim mrežama, jer je pevač pokaza da je u dobroj formi u petoj deceniji, kao i da redovno vežba i vodi računa o svom izgledu.

Nakon niza fotografija sa svojom unukom je rešio da ovim potezo počasti žene koje ga verno prate. Na prvoj slici je pozirao u teretani, pre treninga, u majici i farmerkama, pa poručio:

Foto: Instagram printscreen

Milan Topalović Topalko

 

Ne da se deda - dok je sledeća je totalno suprotna, jer Milan nije imao ni majicu. Imao je samo donji veš, koji je jednom rukom spustio, pa dodao zanimljiv opis:

- E sad malo deda da se sunča. Ništa hemija, samo slanina i luk! 

Inače, Topalko u poslenje vreme ne daje puno intervjue, a nedavno je pričao da je često van Beograda i da živi tako da pojma nema šta se dešava na estradnom nebu. 

- Kad kažem selo onda stvarno mislim na ona prava sela kao moje. Ova sela u Šumadiji, Vojvodini su zapravo varošica naspram mog, moje selo je pravo selo, što znači da čovek i dalje koristi konje za prevozno sredstvo i zimi kad padne sneg ide peške na skijama, jer nemaju druge uslove. Moji roditelji su živeli kao seljaci, ljudi stočari, kao i svi ljudi. Trenuci dodira sa gradom bili su jako retki, čak nisu odlazili u bolnicu ni kad su bolesni. Majka mi je kasnje pričala kako me je lečila kad me zaboli grlo, kad me zabole pluća i tako dalje. Živim maltene skroz van Beograda i pravo da vam kažem, prija mi takav život - objasnio je tada pevač.

 

BONUS VIDEO: