DRAGAN BJELOGRLIĆ NA PREMIJERI FILMA ,,NEDELJA": Došao da podrži sina Alekseja!


IZVOR: Republika/O. B. - 16.01.2024 | 20:29


Dragan Bjelogrlić se pojavio na premijeri filma ,,Nedelja".

Foto: Branimir Brana Jovanovic
DRAGAN BJELOGRLIĆ NA PREMIJERI FILMA ,,NEDELJA": Došao da podrži sina Alekseja!

 

 

Večeras se odigrava premijera filma ,,Nedelja" koji je rađen po motivima života Džeja Ramadanovskog. Tom prilikom u MTS dvorani okupili su se mnoge poznate ličnosti, a među njima se našao i reditelj Dragan Bjelogrlić Bjela, koji je pozirao pred fotoreporterima. 

Foto: Branimir Brana Jovanovic

Dragan Bjelogrlić Bjela

 

Inače, Bjelin sin je deo filmske grupe, Aleksej Bjelogrlić, kog je došao da podrži u njegovom glumačkom poduhvatu. 

Foto: republika

Aleksej Bjelogrlić na premijeri filma ,,Nedelja"

 

Film je verodostojno prikazao da je Ramadanovski nije imalo lako detinjstvo i da se kasnije, kao mladić borio da pronađe put da postane ono što je bio, a to je čuveni pevač koji je punio dvorane i stadione na kojima je nastupao.

Podsećanja radi, film "Nedelja" donosi priču o životu jednog od najintrigantnijih pevača sa ovih prostora, Džeja Ramadanovskog. Film u produkciji "Telekoma Srbije", a po ideji producenta Vladana Anđelkovića i scenariste Stefana Boškovića kroz priču o prijateljstvu i uspehu u kojoj se prožimaju elementi akcije, drame i muzike upoznaje publiku sa Džejevim detinjstvom i njegovim muzičkim počecima. Život ovog Dorćolca dočaraće glumačka ekipa u sastavu Husein Alijević, Marko Janketić, Stefan Vukić, Aleksej Bjelogrlić, Alen Selimi, Ana Pindović, Zlatan Vidović, Maša Đorđević, Milica Janevski, Stojša Oljačić, Ivan Jevtović, Jovo Maksić, Bajram Severdžan, Nela Mihajlović i drugi.

BONUS VIDEO: