OTKRIVENI DETALJI LAUŠEVIĆEVE PATNJE! Radoš Bajić skrhan bolom nakon SAHRANE, priznao koliko je trajala Žarkova AGONIJA!


IZVOR: Republika/B. P. M. - 21.11.2023 | 10:50


Slavni glumac i reditelj otkrio kad se Žarko prvi put požalio na probleme, priznao da ga je njegov gubitak najviše pogodio!

Foto: ST/Dragan Kadić, youtube/printscreen/Cmc Nadlanu
OTKRIVENI DETALJI LAUŠEVIĆEVE PATNJE! Radoš Bajić skrhan bolom nakon SAHRANE, priznao koliko je trajala Žarkova AGONIJA!

Slavni glumac Žarko Laušević preminuo je 15. novembra 2023. godine, a na večni počinak ispraćen je juče, 20. novembra. Komemoracija je bila održana u Jugoslovenskom dramskom pozorištu, nakon čega je Žarko poslednji put ispraćen na Novom groblju, gde će biti kremiran. Mnogi glumci pojavili su se juče, a nakon ispraćaja oglasio se glumac i reditelj Radoš Bajić. Kako je istakao u svojoj objavi, ispratio je mnoge kolege, ali ga je Lauševa smrt najviše pogodila.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Radoš Bajić na ispraćaju Žarka Lauševića

- Dva uzastopna leta smo snimali "Halijard", 2021. i 2022. godine… Radili smo prepuni elana i vere da zajednički stvaramo nešto važno, veliko i neponovljivo… Družili smo se, besedili satima, razgovarali o umetnosti, o životu, o porodici, o našoj deci i našem filmu. U jesen 2022. godine požalio se da se ne oseća najbolje. To je bio početak puta u ponor nestanka - da bi nas ovih dana veliki Lauš nepovratno napustio… - započeo je Radoš i dodao:

- Nažalost, duboko žalostan ispratio sam na večni put mnoge drage kolege, divne ljude i velikane sa kojima sam nezaboravno radio i prijateljevao: Batu, Smokija, Gagu Nikolića, Mandu, Glogovca, Mirka Babića, Miliju Vukovića, Feđu Stojanovića, Momira Bradića, mog Đodu, pre neki dan otišao nam je i dragi Meto Jovanovski - ali smrt jedinstvenog Žarka Lauševića koji je briljirao i kao čovek i kao fascinantni tumač Koste Jovića u "Herojima Halijarda" me je najbolnije drmnula. Ostaje samo praznina… Priznajem.. Čovek sam… Počivaj u miru dragi Žare, tvoj Radoš - napisao je Bajić i podelio fotografiju sa Žarkom.

BONUS VIDEO: