"IMALI SU NALOG ZA PRIVOĐENJE" Oglasio se producent nakon HAPŠENJA Miloša Vlalukina u Skupštini Srbije!


IZVOR: Republika/B. P. M. - 28.08.2023 | 17:00


Producent Maksa Ćatović otkrio kako je došlo do glumčevog hapšenja!

Foto: ST/Nebojša Mandić, ATAImages
"IMALI SU NALOG ZA PRIVOĐENJE" Oglasio se producent nakon HAPŠENJA Miloša Vlalukina u Skupštini Srbije!

Policija je juče privela glumca Miloša Vlalukina prilikom rutinske kontrole na ulasku u Narodnu skupštinu, gde se snimala serija "Ringišpil", po romanu Jelene Bačić Alimpić.

Oglasio se producent Maksa Ćatović, te istakao da je razlog kazna koju je glumac imao.

Foto: ATA Images, Shutterstock

Miloš Vlalukin

- Miloš je priveden u nedelju zbog neplaćene kazne za 8.000 dinara. Snimali smo seriju ‘Ringišpil’ u Narodnoj Skupštini. Procedura za ulazak je zahtevala da svi pokažu lične karte. Tokom provere je utvrđeno da ima nalog za privođenje od strane sudije za prekršaje. Policajci su ga odveli u policijsku stanicu u Ulici majke Jevrosime - rekao je producent za "Kurir", pa dodao:

- Ovim putem bih izrazio veliku zahvalnost policiji koja je uvažila našu molbu i dopratila ga nazad u Skupštinu, kako bi odradio posao. Snimanje je dozvoljeno samo nedeljom, a na setu je bilo više od 200 ljudi. Sve se to dogodilo zbog neplaćene kazne od 8.000 dinara. Ne znam da li je u pitanju kazna za parkiranje ili nešto drugo. Kazna je mala, ali je njegova neodgovornost dovela do te situacije - zaključio je Ćatović.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Maksa Ćatović

Kako je dobro obavešten izvor za Republiku ranije otkrio, u pitanju je saobraćajni prekršaj. 

- Samo znam da je u pitanju saobraćajni prekršaj... Mislim da to svakome može da se desi, malo nepažnje, inače znam da nije taj tip, ne bi bežao od plaćanja, nego je verovatno potpuno smetnuo s uma - rekao je izvor blizak glumcu za Republiku.

BONUS VIDEO: