JELENA GAVRILOVIĆ KRASI NASLOVNICU PRESTIŽNOG NJUJORŠKOG MAGAZINA! Naša glumica ZASIJALA poput holivudskih diva! (FOTO)


IZVOR: Republika - 04.02.2023 | 09:59


Jelena Gavrilović je ostvarila još jedan veliki uspeh!

Foto: PrintscreenInstagram/Jelena Gavrilovic
JELENA GAVRILOVIĆ KRASI NASLOVNICU PRESTIŽNOG NJUJORŠKOG MAGAZINA! Naša glumica ZASIJALA poput holivudskih diva! (FOTO)

Jedna od najtraženijih i najpopularnijih srpskih glumica Jelena Gavrilović osvanula je na naslovnoj strani jednog prestižnog njujorškog magazina. 

Naime, multitalentovana umetnica je za naslovnu stranu pozirala u elegantnoj dugoj crnoj haljini bez leđa i tako zablistala u punom sjaju i van granica naše zemlje. 

Jelena se svojim fanovima na Instagramu pohvalila ovom naslovnicom, a čestitke i komplimenti se samo nižu. 

 

Naša glumica je u tom časopisu predstavljena kao internacionalna umetnica, a u opširnom intervjuu govorila je o svojoj glumačkoj karijeri, ali i o pevanju i modeling industriji. 

Poznato je da prelepa srpska glumica pored izuzetnog glumačkog umeća, poseduje i raskošne vokalne sposobnosti, pa ne čudi što za nju vlada interesovanje i u inostranstvu.

Da podsetimo, Jelena je u novembru prošle godine oduševila publiku u Njujorku na gala manifestaciji u organizaciji Srpskog filantropskog udruženja, a koja je za cilj imala prikupljanje donacija za stipendije srpskih studenata.
 
Naša glumica je na otvaranju događaja svojom izuzetnom glasovnom interpretacijom izvela dve numere, na srpskom i engleskom jeziku uz klavirsku pratnju muzičara Filipa Bulatovića, a zajedno da Đorđem Petkovićem, članom Odbora Srpskog filantropskog udruženja, vodila je program koji je kao krunu večeri imao nastup legendarnog Zdravka Čolića.

 


 

 

BONUS VIDEO: