NOVA SAZNANJA U DOMU LIDIJE VUKIĆEVIĆ: Konačno OTKRIVENO poreklo glumičine snaje Nađe! Niko nije mogao ni da PRETPOSTAVI! (FOTO)


IZVOR: Republika - 19.05.2022 | 13:19


Otkriveno poreklo snaje Lidije Vukićević.

Foto: ATA Images
NOVA SAZNANJA U DOMU LIDIJE VUKIĆEVIĆ: Konačno OTKRIVENO poreklo glumičine snaje Nađe! Niko nije mogao ni da PRETPOSTAVI! (FOTO)

Andrej Mrkela, son poznate glumice Lidije Vukićević u dugogodišjoj vezi je sa njenim sinom, a sada je i otkriveno poreklo Nađe i čime je ona osvojila svekrvu i svog izabranika.

 

 

Buduća snaja Lidije Vukićević Nađa, već nekoliko godina vrlo uspešno se bavi manekenstvom, ambiciozna je, te su stoga njeni angažmani širom sveta vrlo popularni u modnom svetu.Radila je i još uvek radi od Šangaja preko Njujorka, pa se može zaključiti da putuje više od svog izabranika koji je sportski menadžer. Ipak, to joj ne smeta da sa njim održava skladnu vezu punu poverenja, piše Story.

Nađa je rođena Beograđanka, odrasla je u velikoj porodici sa dve sestre i bratom i ne krije da su joj njih troje najvažniji na svetu, pored mame i tate naravno i sad Andreja. Roditelji su je naučili da su joj sestre najbolje prijateljice, a brat najbolji drugi, pa se tako i ponaša. Vrlo je i zaštitnički prema njima nastojena i navodno voli da im ugađa, čemu svedoče brojne zajedničke fotografije. 

BONUS VIDEO: