PRAVO U METU! Poznati glumac Miodrag Dragičević podelio fotografiju sa svojom suprugom, a reči koje joj je posvetio TOPE SRCE! (FOTO)


IZVOR: Republika - 17.10.2021 | 20:27


Nakon gala proslave, na kojoj su učestvovale brojne ličnosti sa estrade, novopečeni mladoženja Miodra Dragičević se oglasio sa emotivnom porukom i raznežio javnost.

Foto: instagram.com/tamaradragicevic

Miodrag Dragičević se ozenio sa Oliverom Bacić

Mladi glumački par Miodrag Dragičević i Olivera Bacić danas su rekli sudbonosno ''DA'', a sreću i radost nisu krili od članova porodice, ali ni od mnogobrojnih pratioca, sa kojima su odmah ubrzo nakon venčanja podelili i prve fotografije.

Rođeni brat popularne glumice Tamare Dragičević, glumac Miodrag Dragičević juče je stao na ''ludi kamen'' i oženio svoju devoju, Oliveru Bacić, takođe glumicu, a sada kada su svoju ljubav ozvaničili i na papiru, ovaj popularni glumački par se polako priprema i za dolazak prinove u njihove živote.

 

 

Nakon gala proslave, na kojoj su učestvovale brojne ličnosti sa estrade, novopečeni mladoženja se oglasio sa emotivnom porukom i raznežio domaću javnost:

 

 

- Hej Oljka, ovo pišem nama: Da budemo snažni , da sve što nije lepo na šta naidjemo kroz život preskočimo ( prvo ti na moje krke ) pa ja svoj odraz koji je ostao od basketa , da sve negativno što pokuša da se zakači na naše pozitivno samo sklizne i ostane za nama , i da se tome smejemo , da čuvamo jedno drugo kao što smo i do sad , budemo podrška jedno drugom , budemo saputnici koji putuju kroz život sa samopouzdanjem , srećni , zadovoljni , nasmejani , vedrog duha , misli , da se volimo i guramo jedno drugo napred kad god je to potrebno . Ništa nije jače od nas samih .Hej Oljka. Od danas smo još jači tim.Tim koji pobedjuje , a i ako dodje nekad do poteškoća , zajedničkim dogovorom tražimo tajmaut i napravimo strategiju koja je dobitna kombinacija. Volim te beskrajno.I kao što kaže Gile . Idemo dalje.- napisao je glumac u "Instagram" postu, ispod kojeg su se nizali brojni komentari.

Podsetimo, njih dvoje su se upoznali na snimanju jednog projekta, gde su i ljubavnu romansu otpočeli . Mladi par uskoro očekuje i prinovu, a radost zbog buduće i najvažnije uloge ne kriju.